Món Esport
La burla de Messi a un excompany del Barça que s’ha fet viral
  • CA

Leo Messi ha dut la selecció argentina fins a la final de la Copa Amèrica. Abans de disputar el darrer partit contra el Brasil, els d’Scaloni han hagut d’eliminar la selecció colombiana a la semifinal. El duel s’ha acabat resolent en una tanda de penals on el porter de l’albiceleste, Emiliano Martínez, ha estat esplendorós sota pals.

Un dels colombians que ha fallat el seu penal ha estat Yerry Mina, exjugador del Barça. El central havia marcat en la darrera loteria dels onze metres contra l’Uruguai i venia confiat. De fet, quan va aconseguir el gol en la darrera ocasió va fer un ball que molts van considerar irrespectuós per al rival. Qui va ser company seu com a blaugrana, Leo Messi, no ha pogut resistir la temptació de celebrar amb ràbia l’errada de Mina i ho ha fet al crit de: “Balla, balla! Balla ara!”.

Messi està liderant la seva selecció com poques vegades ho havia fet. Sempre ha estat el jugador més destacat de la seva selecció quan hi ha jugat, però mai no havia estat tan determinant com ara. Ja acumula quatre gols i cinc assistències i la seva implicació emocional és enorme. Aquesta celebració a l’aturada de Martínez és una mostra més de les ganes que té d’aixecar, per fi, un trofeu amb la selecció argentina absoluta.



Més notícies
Leo Messi s'abraça amb el porter Emiliano Martínez | @Argentina
Messi jugarà la final de la Copa Amèrica més esperada (1-1)
Notícia: Messi jugarà la final de la Copa Amèrica més esperada (1-1)
Comparteix
Els argentins s'han classificat per al darrer partit de la competició, en el qual s'enfrontaran al Brasil
Chiesa celebra el seu gol contra la selecció espanyola | Europa Press
Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Notícia: Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Comparteix
Els de Mancini s'han imposat als de Luis Enrique a la tanda de penals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa