Món Esport
Braithwaite, sobre el coronavirus: “Sembla una pel·lícula”

El jugador del Barça Martin Braithwaite ha manifestat que quan s’acabi l’episodi actual de confinament a casa i d’aturada de les competicions a causa del coronavirus serà “fantàstic” i que l’equip blaugrana tornarà amb “ganes” de jugar partits. “Quan ens vam assabentar de tot plegat, va ser una sensació molt estranya. Sembla una pel·lícula. Quan tot això s’acabi, crec que serà fantàstic. Tindrem moltes ganes de jugar”, ha manifestat en una conversa amb els mitjans del club a través de les xarxes socials.

Braithwaite, amb la seva família a Madrid, ha assegurat que estar amb els seus fa més fàcil aquest moment i que no perd la seva rutina d’entrenaments i de preparació. “Tenim un cos tècnic espectacular. Intento seguir les recomanacions de l’equip, envio fotos i vídeos perquè no tinguin cap dubte que entreno”, ha apuntat entre rialles. Es lleva al voltant de les 8.00 hores, esmorza i llegeix. Sobre les 9.30h comença el seu entrenament, al migdia pren “un petit aperitiu” i està amb la família. Sobre les 14.00h menja i a la tarda fa activitats familiars. Així és el dia a dia actual del danès.

“La meva dona està embarassada, així que, en aquest sentit, tot és perfecte. Li falten quatre setmanes per donar a llum i ella està encantada que pugui estar al seu costat”, ha apuntat. Així, intenta trobar-li el costat positiu a tota aquesta situació. “No penso si això trigarà molt o poc. Vaig dia a dia. Com que no podem treballar en el club, procuro de treballar a casa, fins i tot una mica més intensament que durant una època normal, ja que no tenim partits el cap de setmana”, ha manifestat.

“Tinc la sensació que faig més que en el meu dia a dia normal. Quan treballes de manera individual, sembla que facis més que quan treballes amb els companys”, ha afegit en aquest sentit.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep  Pagès  o Canaleta  de CARDEDEU  UN CATALÀ  EMPRENYAT a març 25, 2020 | 21:50
    Josep Pagès o Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT març 25, 2020 | 21:50
    SI NOI UNA PEL-LICULA , Pero de les que li agraden a la meva dona DE TERROR ,, Si que no es veu per un sortira el Asesino que te matara o te fara patir PELICULA SI ,, PERO DE TERROR DE PANICO De suspense JA Que fa molt que va COMENÇAR I NO SABEN CUAN PODRA ACABAR AQUESTA PEL-LICULA DE TERROR .. Ara si que ja moltes persones quel CORONAVIRUS NO ELS DEJA DORMIR Ni viure tranquils NO ES UNA PELICULA ES UNA TERRIBLE PESADILLA De la cual queremos se termine pronto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa