Borrell, irònic amb el suport de Piqué als presos: “Hi ha futbolistes que saben molt de dret”

"Estem a la meitat d'un judici que durarà mesos. No hi ha sentència, posar-se a especular...", ha declarat el ministre d'Afers Exteriors en una entrevista a 'La Sexta'

El ministre d'Exteriors, Josep Borrell, en la convenció dels socialistes europeus a Madrid

El ministre d’Exteriors, Josep Borrell, en la convenció dels socialistes europeus a Madrid | Europa Press

Josep Borrell, ministre d’Afers Exteriors, la Unió Europea i Cooperació, ha respost a Gerard Piqué després que el central català hagi aprofitat el doble triomf del Barça al Santiago Bernabéu per defensar amb vehemència els presos polítics catalans. En una entrevista a La Sexta, Borrell ha enviat un dard enverinat al central català: “Hi ha futbolistes que saben molt de dret i que opinen del que va passar i el que va deixar de passar”.

 

“Estem a la meitat d’un judici que durarà mesos. No hi ha sentència, posar-se a especular…”, ha seguit valorant el ministre, que ha assegurat que el més “responsable” és no interferir en el procés judicial: “Crec que, en aquest moment, que un membre del govern espanyol es posi a l’altura d’un futbolista i comenci a opinar no toca. Jo no sóc jutge“, ha assegurat. Així, a Borrell no li ha semblat bé que Piqué aprofités l’altaveu mediàtic del futbol per denunciar la situació que estan patint els dirigents polítics catalans.

Nou comentari