Món Esport
Boateng, un davanter excèntric pel Barça
  • CA
Boateng, amb roba del Barça | FC BARCELONA

Quan Kevin-Prince Boateng va firmar pel Las Palmas, al seu contracte hi va imposar una clàusula per la qual aquest ghanès només podia jugar com a davanter centre. Quan va marxar, ho va fer per motius personals, ja que la seva dona i els seus fills treballen i viuen a Milà, i la combinació aèria de Frankfurt amb la ciutat italiana era força millor que amb les Illes Canàries. Una de les moltes excentricitats d’aquest experimentat jugador, capaç de ballar imitant Michael Jackson durant una celebració amb el Milan a San Siro. El nou jugador del Barça, que posseeix la doble nacionalitat alemanya i ghanesa, ha jugat en 10 clubs en les últimes 12 temporades. Amb el Milan va marcar un gol al Barça. 

 

Però les excentricitats de Boateng van molt més enllà: té un germà, Jerome, amb qui es va barallar anys enrere. És defensa i juga amb alemanya. Tot i tenir unes condicions físiques i tècniques prodigioses, Kevin-Prince Boateng no ha acabat d’explotar en els nombrosso clubs on ha jugat. El seu caràcter, dins i fora de la gespa, li han jugat algunes males passades. “El motiu pel qual està lesionat tan sovint és perquè tenim sexe entre set i deu cops per setmana”, va arribar a confessar la seva parella, Melissa Satta. Després del seu pas pel Tottenham, el jugador va reconèixer un altre pecat: “Cada nit sortia fins les sis de la matinada, pesava uns 95 kilos, estava inflat per l’alcohol i el mal menjar”. Com que no podia jugar, va decidir comprar-se un Lamborghini. “Ets feliç una setmana, però després d’això mai el tornes a utilitzar. A vegades hi penso i dic: que estúpid que era. Per això em vaig convertir en qui sóc ara: vaig aprendre i créixer”. 

 

“Estic molt feliç. No veig l’hora de jugar en aquest equip. Arribar al Barça és un somni per tots els nens que volen jugar a futbol”, ha comentat als mitjans del club només aterrar a Barcelona. Boateng s’ha definit com “un futbolista que té cops en els moments importants”, i s’ha mostrat disposat a ajudar l’equip amb “tota la força” que té. Tot i reconèixer que és veterà, el ghanès ha explicat que, “si es treballa fort, els somnis es poden convertir en realitat”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa