Món Esport
Quan i on veure el Benfica-Barça, un partit vital per als blaugranes
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona va canviar la seva actitud de forma significativa en el darrer partit de Lliga contra el Llevant, en comparació a la qual havia arrossegat durant les cites anteriors. Els blaugranes havien acumulat tres partits sense guanyar, contra el Bayern de Munic, el Cadis i el Granada, i necessitaven una reacció urgent, sobretot el tècnic Ronald Koeman, que veia com el seu càrrec havia començat a perillar de forma molt seriosa. Al Camp Nou contra els valencians, els culers van jugar bé, van pressionar amb molta determinació i van guanyar amb claredat, amb un gol del renascut Ansu Fati a la recta final que va fer les delícies del barcelonisme.

Ara, però, el més important és confirmar que aquest partit no va ser flor d’un dia o conseqüència d’un rival molt fluix, ja que la situació del Barça continua sent molt delicada. Els blaugranes s’enfronten aquesta nit al Benfica de Lisboa a Portugal en el segon partit de la fase de grups de la UEFA Champions League. Amb la derrota inicial contra el Bayern, els de Koeman necessiten, com a mínim, sumar un punt. El rival, malgrat que no jugui en una de les lligues més grans d’Europa, ha guanyat tots els partits de la Liga NOS i ha marcat fins a dinou gols en els set duels que ha disputat, cosa que el converteix en un contrincant complicat.

Per la seva banda, el Barça recupera l’importantíssim Pedri González al mig del camp i podrà comptar amb algun minut més d’Ansu Fati dels quinze que va jugar contra el Llevant. El davanter Memphis Depay és la gran referència en atac, ja que Martin Braithwaite, el Kun Agüero i Ousmane Dembélé continuen lesionats, i Luuk de Jong i Philippe Coutinho generen molts dubtes. Així doncs, la lupa es posarà sobretot als futbolistes ofensius, ja que el mig del camp, amb Pedri i Frenkie de Jong, més els joves Nico González i Gavi, està cobert, i la defensa, amb un Ronald Araujo inspiradíssim, també. Sergiño Dest haurà de jugar al lateral esquerre a cama canviada i Óscar Mingueza al dret, però tots dos van fer un partit espectacular contra el Llevant i si ofereixen el mateix rendiment, no hi haurà cap problema. Per tot això, l’onze de Koeman podria ser el següent: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Araujo, Dest; Busquets, Frenkie, Pedri; Coutinho, Luuk, Memphis.

El partit que enfrontarà l’Sport Lisboa e Benfica i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà avui 29 de setembre a l’Estádio da Luz a les 21:00h. Es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar Liga de Camepones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Koeman, amb Ansu Fati | FC Barcelona
Koeman rebaixa l’eufòria amb Ansu Fati
Notícia: Koeman rebaixa l’eufòria amb Ansu Fati
Comparteix
La roda de premsa del tècnic neerlandès abans del partit contra el Benfica
Pedri, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri i Sergi Roberto viatgen a Lisboa amb l’alta mèdica
Notícia: Pedri i Sergi Roberto viatgen a Lisboa amb l’alta mèdica
Comparteix
Jordi Alba, però, no s'ha recuperat a temps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa