Món Esport
Benedito té les adhesions suficients per al vot de censura
  • CA

El vot de censura contra la junta directiva del Barça, presidida per Josep Maria Bartomeu, és més a prop. Com a mínim, el procés de recollida de signatures formals pot ser una realitat en els propers mesos. Agustí Benedito ja ha aconseguit el número de suports suficients per assegurar-se una rebuda apropiada un cop iniciat el camí de cerca d’avals, que tindrà una durada de només 14 dies hàbils.

L’excandidat a la presidència del club blaugrana en les eleccions del 2010 i 2015 va fer pública la seva intenció aquest dissabte a la nit, en una piulada on confirmava haver superat el número d’adhesions mínim per garantir l’èxit en una situació de vot de censura oficial. Les dades, tal i com va expressar per la xarxa social, s’anunciaran aquesta propera setmana en roda de premsa.

 

 

 

Agustí Benedito va iniciar un procés de recollida de suports el 8 de juny passat, argumentant que vivim la pitjor crisi institucional dels darrers 40 o 50 anys” i posant com a elements bàsics el pacte amb la Fiscalia per condemnar el club per dos delictes contra la Hisenda pública -i exoneració corresponent de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu- i l’acord comercial amb Qatar que, segons l’excandidat, “té una explicació bàsica, que són els interessos econòmics del trident de Qatar: Rosell, Bartomeu i Faus”. Aquesta propera setmana, l’empresari n’explicarà tots els detalls en una roda de premsa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa