Món Esport
Benedito: “Crec que Sandro Rosell ha decidit donar suport a Laporta”
  • CA

Des de diversos entorns del barcelonisme ja fa temps que es contempla la possibilitat que Agustí Benedito i Joan Laporta uneixin forces de cara a les eleccions a la presidència del Barça. Mentre la precampanya ha anat avançant, no obstant això, els dos aspirants a la zona noble del Camp Nou s’han anat distanciant. Un dels punts de fricció és que el primer és partidari d’aixecar catifes per depurar responsabilitats, mentre que el segon ha insistit força en el fet de mirar endavant i tancar carpetes.

En una entrevista a Betevé, Benedito s’ha referit a aquesta qüestió. “Laporta m’ha sorprès quan ha dit que s’ha de mirar endavant i no enrere. Al·lucino. La junta anterior ha destrossat el Barça i els socis tenen dret a conèixer la informació”, ha manifestat abans de fer una declaració encara més contundent: “Crec que Laporta ha intentat ampliar la seva base i Rosell, que va dir públicament que volia influir en les eleccions, ha pres la decisió de donar suport a Laporta”.

A més, i en la mateixa línia que la informació que va revelar Catalunya Ràdio ara fa unes setmanes, Benedito també ha insinuat que “Josep Maria Bartomeu també podria votar Laporta” pel fet de veure’l el “cavall guanyador”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa