Món Esport
Benedito: “No sé si es podrà acabar votant”
  • CA

Agustí Benedito pot agradar més o menys, però sempre s’ha caracteritzat per dir el que pensa sense embuts ni divagacions. El precandidat a les eleccions del Barça no té cap mena de problema a reconèixer qüestions que no són massa agradables com per exemple que és “pessimista” amb el futur de Leo Messi després de l’entrevista que va concedir a Jordi Évole i que “ara per ara no sé si es podrà acabar votant”.

No entenc el que ha fet Tusquets. Tothom sabia que l’assumpte del coronavirus es complicaria molt aquests mesos. Ens ha dut a una situació difícil, el desembre hauria estat més senzill. Avui no sabem, de fet, ni si podrem acabar votant”, ha reflexionat Benedito en una compareixença davant els mitjans en què ha donat més detalls sobre el seu projecte, que contemplarà una contundent rebaixa salarial que haurà de tractar Messi de forma diferent. “Hem de tenir un jugador franquícia. En Leo té el sou més elevat, però és el que menys li costa al Barça. És el millor del món i estima molt. Soc pessimista, però. M’hauria agradat que hagués dit que es vol quedar. Aquesta seria la millor notícia”, ha analitzat.

L’aspirant a la presidència s’ha mostrat confiat de poder superar el tall de 2.257 signatures, encara que ha admès que “serà molt complicat per a tothom”. Creu que Joan Laporta, en aquest sentit, no tindrà massa problemes per recollir les firmes necessàries, ja que “s’està gastant molts diners en pancartes en una època de contenció”. “És legítim, no em sembla malament. Laporta superarà el tall segur, a la resta ens costarà”, ha afegit.

Entre altres coses, Benedito ha destacat que Monchi segueix sent la seva prioritat com a responsable de dirigir el projecte esportiu. En cas que guanyi les eleccions, li trucarà “per intentar-lo convèncer”. “El persuadirem perquè estigui amb nosaltres, encara que soc realista i he d’admetre que és molt sevillista”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa