Món Esport
Benedito: “És molt possible que aquest any hi hagi eleccions al Barça”
  • CA

“És molt possible que aquest any hi hagi eleccions al Barça”. Així de contundent ha estat l’excandidat a la presidència del club blaugrana, Agustí Benedito, en la seva participació al programa radiofònic La Sotana. En l’espai satíric d’actualitat barcelonista, l’impulsor del darrer vot de censura contra la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu ha explicat que, des del club, es manté la idea de convocar els socis per decidir el futur de la llotja: “Hi ha gent allà dins treballant amb aquesta hipòtesi. Això és segur”.

Preguntat per la participació de Bartomeu en aquesta estratègia, Benedito ha estat concloent: “Segur”. I per una raó molt concreta: el fet d’abandonar la presidència. “Bartomeu crec que té decidit deixar de ser president aquest any”, ha etzibat.

 

L’excandidat també ha posat de relleu la necessitat dels dirigents actuals de trobar un candidat per seguir amb el seu programa de govern, el votat pels socis l’estiu del 2015 en unes eleccions marcades per la consecució del triplet. “El problema que tenen és per decidir qui és el candidat continuïsta. Cardoner ho voldria, però em sembla no té cap possibilitat. Crec que estan treballant amb un nom de fora. Ho sabrem aviat si fan alguna nova incorporació”, ha fet constar.

Però, quins motius tindria la junta directiva del Barça per convocar eleccions? Agustí Benedito ho té molt clar. “Depèn de com acabi la temporada, la temptació pot ser molt alta, d’aprofitar els resultats”, ha manifestat, apuntant també cap a una altra direcció més compromesa: “I una altra cosa molt important que als culers potser se’ls escapa. L’Espai Barça està molt empantanegat, no estan dient la veritat. Això no veurà la llum i hi ha uns embolics de nassos. I s’acabarà sabent aviat.”

 

Ara bé, Benedito ha posat un condicionant impepinable a les eleccions. Els comicis no es poden celebrar abans de la propera assemblea general de socis compromissaris. “Si qui ha de ser candidat a president encara avui no és membre de la junta directiva, primer haurà de ser designat i després confirmat per l’Assemblea”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa