x
Umtiti va tornar a jugar al camp del Sevilla | FC BARCELONA

Tot i els dos gols encaixats al Sánchez Pizjuán, el Barça va marxar de Sevilla amb una gran notícia pel que fa a la seva defensa: el retorn de Samuel Umtiti 91 dies després que recaigués, al Wanda Metropolitano, d’uns problemes al cartílag del genoll que l’havien obligat a aturar després del partit a Butarque. Umtiti va ser la principal novetat de l’onze de Valverde a Sevilla, on va deixar Lenglet a la banqueta -pensant en el Clàssic de Copa d’aquest dimecres- i va tornar a apostar per Umtiti com a acompanyant de Piqué, l’únic central indiscutible aquest curs. 

 

No jugava un partit oficial des del 24 de novembre. Tot i la inactivitat, a Umtiti no se li va notar la falta de ritme. El central esquerrà va haver de passar per un tractament de recuperació conservador a Doha que li va permetre, de moment, estalviar-se el pas pel quiròfan. A Sevilla, malgrat tot, se’l va veure força sobri amb i sense la pilota. Va patir, però no tant com s’esperava donada la inactivitat viscuda. En nombroses ocasions va anticipar-se amb encert, a més de refusar diverses centrades laterals i, fins i tot, va salvar llençant-se al terra una clara ocasió de Ben Yedder dins de l’àrea. Una acció per recuperar confiança després de tantes setmanes lluny dels terrenys de joc. 

 

Menys encertat va estar en el segon gol del Sevilla, quan va trencar el fora de joc, permetent a Sarabia seguir amb la jugada que va acabar amb la diana de Mercado. A la segona part, amb el partit trencat, Umtiti va patir força més, ja que el Sevilla, amb espais, el va exigir de valent. El francès va rebre l’alta mèdica per poder viatjar a Lió, però Valverde, conscient que era massa aviat per pensar en ell, va decidir apostar per Lenglet, que compta amb més rodatge. En un tram de la temporada on a l’exigència de la Lliga se li sumen la de la Copa i la Champions, el Barça recupera un dels seus baluards defensius, de forma que, a l’espera que Vermaelen torni de l’enèsima lesió, ara el tècnic blaugrana disposa de cinc centrals disponibles. Murillo i Todibo veuen com amb Umtiti de tornada les possibilitats de jugar es redueixen considerablement. El francès no va començar bé el curs, però un cop superada la ressaca del Mundial, el Barça confia a recuperar la millor versió. Ha tornat a temps per afrontar el tram final de curs. Ara només depèn d’ell tornar al millor nivell. Ben tornat, Samuel. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa