Món Esport
Quan i on veure la ‘final’ de la Champions del Barça a Munic
  • CA

Siguem sincers. Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha assegurat que guanyar el Bayern de Munic a l’Allianz Arena no és cap miracle per als blaugranes, però, si acaba passant, tothom ho qualificarà de poc menys que això. El Barça visita un estadi que no ha estat capaç d’assaltar mai, en un dels seus pitjors moments de la història recent i amb l’obligació de sumar els tres punts a la darrera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League per passar als vuitens de final. Per tant, amb el permís de Xavi, nosaltres sí que parlarem del MIRACLE, en majúscules, que necessiten els culers per sortir victoriosos de terres bavareses.

Així doncs, per obrar el miracle de Munic el Barça necessita encomanar-se a algun Déu i la situació actual del conjunt blaugrana ha forçat que aquest s’hagi encarnat en la figura d’Ousmane Dembélé, qui és el més semblant a una estrella que té Xavi actualment. La seva més que probable titularitat, la primera des de la temporada passada, farà que tot el joc de l’equip passi per les seves botes, ja que, ara per ara, és qui té més màgia. També seran importants les figures de jugadors experimentats com Sergio Busquets o Frenkie de Jong, que estan recuperant la seva millor versió amb Xavi, de la mateixa manera que els joves Pablo Gavi o Nico González hauran d’estar atents perquè l’escenari no els pesi massa. L’alineació de l’egarenc podria ser la següent: Ter Stegen; Dest, Araujo, Piqué, Alba; Busquets, De Jong, Nico; Dembélé, Memphis, Gavi.

Davant seu, el Barça es trobarà un equip que només li ha donat disgustos últimament. Els dos darrers resultats van ser un 2-8 i un 0-3 i no cal ni contextualitzar-los, perquè la gent sap molt bé quan van ser. Això sí, hi ha tres factors que poden jugar a favor dels blaugranes: la falta de públic, el fet que el Bayern ja no es jugui res i les baixes de jugadors importantíssims com Joshua Kimmich o Leon Goretzka. D’altra banda, però, els bavaresos tenen ganes de venjança, ja que a Munic no ha agradat gens que Leo Messi s’hagi endut la Pilota d’Or i, tot i que ja no és al Barça, monstres com Thomas Müller o el mateix Robert Lewandowski han assegurat que això els motivarà per fer mal als culers.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Bayern de Munic, corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà avui 8 de desembre a l’Allianz Arena a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Els jugadors del PSG celebren un gol | Europa Press
Definits els primers equips que passen als vuitens de la Champions
Notícia: Definits els primers equips que passen als vuitens de la Champions
Comparteix
Els grups A, B, C i D ja han acabat la lligueta
Xavi Hernández, en roda de premsa | FC Barcelona
Xavi explica el seu pla per derrotar el Bayern
Notícia: Xavi explica el seu pla per derrotar el Bayern
Comparteix
"Intetarem ser protagonistes en el joc i tenir la pilota", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa