El Bayern no descarta allargar la cessió de Coutinho

El futbolista brasiler ha tornat als entrenaments amb el conjunt bavarès després de superar la seva lesió al turmell dret

El futur a llarg termini de Philippe Coutinho és una incògnita. El Bayern de Munic no està disposat a pagar la clàusula de compra de 120 milions d’euros que té pel brasiler quan s’acabi, el 30 de juny, el contracte de cessió entre el Barça i el club bavarès. Però no descarta, segons ha transcendit en les darreres hores, demanar a l’entitat culer que l’exjugador del Liverpool es quedi a l’Allianz Arena fins que acabi la temporada 2019/20.

El motiu és ben senzill: el Bayern acabarà la Bundesliga abans de la data inicialment acordada amb el Barça, però si llavors el brasiler torna al Camp Nou, el líder alemany no podrà comptar amb ell de cara a la Champions League, que es disputarà durant l’agost. De moment no hi ha hagut cap posicionament oficial de cap de les parts implicades en el cas. L’atacant, però, ha tornat a entrenar-se després de superar la seva lesió al turmell dret, del qual va ser operat a finals d’abril.

Més informació

Nou comentari