El Barça de bàsquet, intractable (74-76)

El Barça de bàsquet continua comptant els partits del 2021 per somriures. El conjunt blaugrana ha aconseguit la seva novena victòria consecutiva, la sisena a Europa, i ha reforçat el seu liderat de l’Eurolliga. Els de Sarunas Jasikevicius han assaltat l’Olympiacos al Pireu i ja han aconseguit 17 triomfs en 23 jornades a la fase regular de la màxima competició continental.

El Barça ha assolit una victòria coral en la qual ha hagut de remar a contracorrent després del descans. Mirotic (16 punts), Higgins (14), Calathes (12), Oriola (11) i Davies (10) han estat els màxims anotadors de l’equip visitant. Encara que els dos primers quarts han finalitzat amb un bon avantatge culer (30-40), un parcial de 15-2 a favor dels locals a la represa ha igualat el matx i ha obligat els blaugrana a fer un pas endavant.

El partit ha arribat als darrers 44 segons amb màxima igualtat al marcador (74-74). L’Olympiacos, no obstant això, no ha pogut aprofitar la seva possessió. Higgins, en canvi, sí que ho ha fet. Els grecs han tingut sis segons per forçar la pròrroga o encertar un triple victoriós, però no se n’han sortit i el Barça ha tornat cap a casa amb una nova victòria important.