Món Esport
Bartomeu: “Xavi serà entrenador del Barça”
  • CA

Xavi Hernández serà entrenador del Barça. És el seu somni i el de molts culers. Gairebé ningú dubta que l’actual tècnic de l’Al-Sadd farà el salt a la banqueta del Camp Nou quan ell se senti preparat i el club blaugrana li ofereixi un projecte esportiu que el convenci. En aquest sentit, Josep Maria Bartomeu tampoc no té cap dubte que la llegenda culer tornarà per intentar triomfar una altra vegada. “Xavi serà entrenador al Barça. Temps al temps”, ha assegurat en una entrevista a TV3.

El president ha deixat clar, no obstant això, que ara per ara “no estem buscant entrenador, ja que confiem en Quique Setién”. “Estarà amb l’equip per a la Champions passi el que passi en aquesta última setmana de Lliga. La voluntat és que segueixi amb nosaltres la temporada vinent, la nostra intenció sempre és complir els contractes que signem”, ha afegit. Bartomeu també creu que Leo Messi continuarà al club, encara que en el seu cas espera que siguin molts més anys. “Hem parlat, estem parlant i parlarem amb Messi. Ell vol acabar la carrera aquí, el renovarem segur, no tinc cap dubte que seguirà aquí”, ha aclarit.

En l’entrevista a la televisió pública catalana, Bartomeu ha aprofitat per tornar a queixar-se pels arbitratges de les darreres setmanes. “Aquest dissabte vaig veure que ens feien alguns penals que l’àrbitre no va xiular. El VAR no està a l’altura d’una lliga tan gran com la nostra”, ha insistit. Respecte a un possible fitxatge d’aquest estiu, Lautaro Martínez, ha reconegut que “hem parlat amb l’Inter, però ara ens esperarem a acabar la temporada”. Per últim, el president del Barça també ha revelat que “estem acabant de tancar un acord amb dues empreses internacionals amb seu a Catalunya pel cognom del Camp Nou”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa