Món Esport
Bartomeu supera la moció de confiança
  • CA
 

Bartomeu ha superat la moció de confiança derivada del cas Neymar. 404 socis assemblearis han votat que la junta directiva continuï al capdavant del club, 60 han considerat que Bartomeu no mereixia seguir sent president i 32 han votat en blanc. Un 81% dels socis assemblearis que han votat han aprovat la gestió de Bartomeu.

El president del Barça ha tornat a defensar el pacte amb la Fiscalia pel Cas Neymar 1 (recordem que continua obert el front de l’empresa DIS, rebatejat com a Cas Neymar 2, a l’Audiència Nacional de Madrid). “És evident que no estem del tot contents però considerem que era el millor per al club”, ha reivindicat el màxim dirigent blaugrana.

 

Bartomeu ha tornat a treure’s de la màniga la teoria de la mà negra: “El cas Messi, les estelades i el cas Neymar vénen contaminats pel moment polític de Catalunya“, ha assegurat el president blaugrana, que ha desitjat que “tant de bo mai s’hagués produït la denúncia de Jordi Cases”.

El Barça continua sense acceptar, a escala verbal, que ha comès un delicte fiscal. “Hem reconegut un error de planificació fiscal en el pagament del contracte del jugador”, ha dit Bartomeu, que ha tret les urpes a l’hora de respondre a aquells que l’acusen de permutar la pena per salvar-se ell: “El pacte no va ser un intercanvi de sentència per salvar ningú. Qui digui el contrari està mentint o no sap de què parla”, ha exclamat.
 

Josep Maria Fidel Castro

 

Les obres del Nou Espai Barça, la sanció de la FIFA, els èxits econòmics, la internacionalització del club, la fundació o les escoles amateurs són els altres dels punts d’actualitat que ha volgut recordar Bartomeu abans de sotmetre’s a la moció de confiança per part dels propietaris del club.

 

Més d’una hora de discurs de Josep Maria Bartomeu, on ha tocat tots els àmbits del Barça: des de les seccions fins al alguns dels quals han estat molt crítics amb la gestió de la junta. El motiu principal per sotmetre a votació el mandat de l’assemblea, és a dir, el Cas Neymar ha ocupat cinc minuts d’aquest discurs soporífer, que ha deixat frases pel record com “el Tata ens va salvar”, “el Barça de bàsquet va malament perquè competim amb l’NBA” o “les penyes són independents”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa