Món Esport
Bartomeu sobre la independència: “Hem rebut pressions per manifestar-nos”
  • CA

Josep Maria Bartomeu ha volgut tancar els rumors que, darrerament, planen sobre el club blaugrana al voltant d’una possible dimissió i un traspàs de poders al seu vicepresident primer, Jordi Cardoner. En la reunió anual del Senat blaugrana, amb els 1.000 socis amb més antiguitat, el president del club ha negat aquestes informacions: “Ni jo, ni la Junta tenim la més mínima intenció de dimitir a final de temporada. Vull acabar amb aquests rumors.”

Pel què fa la gestió esportiva i el rendiment del primer equip de futbol, Bartomeu creu que “no sempre es pot guanyar”, però admet que “si no guanyem la Lliga, la temporada no serà exitosa. Cal fer un diagnòstic d’allò que ha passat. Hi estem treballant”. El president manifesta que el club vol “allargar l’era guanyadora” i reitera la necessitat de seguir amb “un model de gestió responsable, rigorós, ambiciós i sostenible”.

 

Josep Maria Bartomeu també ha mencionat l’adhesió del club al Pacte pel Referèndum: “Subscrivim un compromís amb els valors democràtics i plurals del nostre país. Adherir-se al pacte no és fer partidisme, és catalanisme i barcelonisme. Som conseqüents amb la història del nostre club”. A més, ha admès pressions d’una banda i d’una altra per posicionar-se a favor i en contra de la independència: “Hem rebut pressions de tota mena per tal de manifestar-nos en un sentit o un altre.”

Finalment, el president ha insistit en la innocència del club i de Neymar Jr en el cas obert a l’Audiència Nacional i que obligarà les dues parts, així com Sandro Rosell, els pares del futbolista i l’expresident de Santos, a assure’s al banc dels acusats: “Tant el Barça com Neymar som víctimes del conflicte entre Santos i DIS. Defensarem la nostra innocència”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa