Bartomeu respon a Piqué: “No té raó”

El president del Barça assegura que és “fals” que “el club hagi gastat diners per criticar els jugadors a les xarxes socials”

En la compareixença d’aquest dilluns, Josep Maria Bartomeu va explicar que no s’havia pronunciat públicament durant el cas Leo Messi per “no entrar en una batalla dialèctica amb el nostre capità”. “Tampoc ho faré ara”, va dir. El president del Barça, no obstant això, no va tenir cap mena de problema a fer-ho amb Gerard Piqué, que fa menys d’una setmana va opinar que li semblava “una barbaritat” que el club blaugrana s’hagués gastat diners per criticar-nos. “No té raó”, va dir.

“A en Piqué l’estimem molt, però no és cert que, com va dir, el club hagi gastat diners per criticar els jugadors a les xarxes socials. Així ho ha confirmat una auditoria, no és que ho digui jo. Estic molt content amb el fet que hagi renovat i hagi adaptat el seu salari als ingressos del Barça, però no té raó. Com ja he dit amb el cas de Messi, però, no discutiré amb els futbolistes públicament, prefereixo fer-ho en privat. Tenen les portes de casa meva obertes i de vegades vaig a les seves”, va respondre.

Més informació

Comentaris

    no dona més de si Octubre 27, 2020 12:58 pm
    el bartomeu no té credibilitat

Nou comentari