Món Esport
Bartomeu vol renovar Ter Stegen abans que s’acabi el seu mandat
  • CA

El de Ter Stegen és un dels millors fitxatges de la història recent del Barça. El club blaugrana va controlar el porter alemany durant la seva etapa al Borussia Mönchengladbach i el va incorporar en el moment oportú, l’estiu del 2014. Des de llavors no ha parat de créixer i s’ha convertit en un dels millors jugadors del món en la seva posició, per no dir el millor. I Josep Maria Bartomeu té molt clar que, abans que s’acabi el seu mandat, vol deixar-lo renovat.

Segons ha informat el diari SPORT, el Barça i Ter Stegen estan treballant i negociant per arribar a un acord i perllongar fins al 2025 el contracte que els uneix. Encara no han pactat totes les condicions, però estan a punt de fer-ho. L’anunci oficial, sempre segons el mitjà citat, es podria produir la setmana vinent. Ambdues parts tenien la intenció de deixar tancat l’assumpte abans que finalitzés la temporada passada, però la crisi econòmica provocada pel coronavirus les va convidar a ajornar les converses.

La situació financera del club blaugrana està lluny de trobar-se estable, però tot i això la directiva de Bartomeu no vol marxar sense abans haver renovat Ter Stegen. Segons ha afegit la Cadena SER, la fórmula que el Barça està plantejant al porter alemany per poder afrontar la seva fitxa és la d’ampliar el contracte fins al 2025 amb una millora progressiva de les condicions. Cal recordar que l’exjugador del Borussia Mönchengladbach es troba en la recta final de la recuperació de la lesió al genoll que el va obligar a passar per la sala d’operacions després de la desfeta contra el Bayern de Munic.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa