Sacsejada al Camp Nou. El Barça ha anunciat aquest dilluns que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, reunida aquest dilluns 13 d’abril telemàticament en sessió ordinària, s’ha remodelat amb l’objectiu “no només de fixar un nou pla per superar les conseqüències de la crisi sanitària que estem vivint, sinó també per culminar totes les accions prioritàries corresponents al programa de govern iniciat el 2010 i al Pla Estratègic 2015-2021”. L’entitat blaugrana ha anunciat nous nomenaments després que sis directius – Emili Rousaud, Enric Tombas, Maria Teixidor, Silvio Elías, Jordi Calsamiglia i Josep Pont– presentessin la dimissió el passat dijous.

En la trobada virtual, el Barça ha ratificat les propostes de Bartomeu i ha aprovat el nomenament de Jordi Moix com a vicepresident econòmic i patrimonial, Pau Vilanova, com a vicepresident institucional, Oriol Tomàs com a vicepresident de l’àrea comercial, Marta Plana com a secretària de la junta directiva i David Bellver com a tresorer. A més, Javier Bordas serà el directiu responsable del primer equip de futbol, mentre que Xavier Vilajoana s’ocuparà del Barça B, del juvenil, del futbol formatiu i del futbol femení. Els directius responsables del Comitè de Compliance seran la secretària de la Junta, Marta Plana, i el tresorer, David Bellver, mentre que Joan Bladé, a banda de continuar com a responsable dels equips de bàsquet, serà el responsable del Comitè de Control i Transparència.

“La junta considera que ara, més que mai, cal que tothom estigui concentrat en aquests reptes i que, més enllà del debat intern que sempre haurà d’existir en un òrgan de govern col·legiat, és imprescindible generar un consens molt sòlid a l’hora d’acordar totes les mesures que s’hauran d’implementar durant tot aquest període”, ha sentenciat al respecte el Barça. D’aquesta forma, Josep Maria Bartomeu s’ha envoltat de les persones de màxima confiança per refermar el seu mandat abans del darrer any. Els pròxims dies hi hauria d’haver alguna incorporació més: actualment, la directiva blaugrana només està integrada per 13 membres, un menys dels quals exigeixen els estatuts de l’entitat.Més notícies

El Barça anuncia accions legals contra Rousaud per les seves acusacions de corrupció

El club blaugrana emet un comunicat posterior a la reunió de la junta directiva en el qual assegura que actuarà “en defensa de l’honorabilitat del club i dels seus treballadors”

Arthur aprofita el confinament per aprendre català

El migcampista brasiler del Barça està fent classes telemàtiques per continuar-se adaptant a Catalunya

Comentaris

    Inde Abril 14, 2020 | 07:53
    No se que espera en dimitir.

Nou comentari