Món Esport
Bartomeu hauria rebutjat fins a 250 milions d’euros per a tres jugadors
  • CA

La junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha deixat el Barça en crisi. Les pèrdues que s’esperen per al pròxim exercici econòmic poden superar els dos centenars de milions i el club no té marge per fitxar ningú. Tanmateix, aquest estiu hauria rebut diverses ofertes molt interessants per a tres joves futbolistes i les hauria rebutjat totes, segons informa Mundo Deportivo.

En primer lloc, el Manchester United hauria arribat a oferir fins a 150 milions d’euros per a Ansu Fati. Malgrat que ara estigui lesionat, tenint en compte el seu inici de temporada, la decisió de Bartomeu i companyia va ser encertada. El mateix succeeix amb Pedri. El Bayern de Munic hauria ofert 40 milions d’euros per a ell, una xifra irrisòria si observem el seu rendiment actual.

És més discutible el cas de Trincao. Per al jove extrem portuguès, un club del quan no se n’ha revelat la identitat, hauria ofert fins a 60 milions d’euros per a ell. És cert que en les dues darreres jornades de Lliga ha començat a carburar, però el seu nivell no està sent el millor i aquesta oferta no sembla gens dolenta el dia d’avui.



Més notícies
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Un dels errors més grans de la història del Barça
Notícia: Un dels errors més grans de la història del Barça
Comparteix
El fill de Minguella ha revelat que la directiva de Bartomeu va preferir Dembélé a Mbappé
Xavi, donant instruccions durant un partit | EFE
Xavi dona més detalls sobre la possibilitat d’entrenar el Barça
Notícia: Xavi dona més detalls sobre la possibilitat d’entrenar el Barça
Comparteix
"Tant de bo acabi passant, tothom m'hi veu", ha dit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa