Bartomeu hauria rebutjat fins a 250 milions d’euros per a tres jugadors

El Bayern de Munic i el Manchester United haurien apostat per joves futbolistes blaugrana

La junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha deixat el Barça en crisi. Les pèrdues que s’esperen per al pròxim exercici econòmic poden superar els dos centenars de milions i el club no té marge per fitxar ningú. Tanmateix, aquest estiu hauria rebut diverses ofertes molt interessants per a tres joves futbolistes i les hauria rebutjat totes, segons informa Mundo Deportivo.

En primer lloc, el Manchester United hauria arribat a oferir fins a 150 milions d’euros per a Ansu Fati. Malgrat que ara estigui lesionat, tenint en compte el seu inici de temporada, la decisió de Bartomeu i companyia va ser encertada. El mateix succeeix amb Pedri. El Bayern de Munic hauria ofert 40 milions d’euros per a ell, una xifra irrisòria si observem el seu rendiment actual.

És més discutible el cas de Trincao. Per al jove extrem portuguès, un club del quan no se n’ha revelat la identitat, hauria ofert fins a 60 milions d’euros per a ell. És cert que en les dues darreres jornades de Lliga ha començat a carburar, però el seu nivell no està sent el millor i aquesta oferta no sembla gens dolenta el dia d’avui.

Més informació

Nou comentari