Bartomeu escriurà una carta a Rubiales per queixar-se del VAR

El president del Barça no ha quedat gens satisfet amb l'actuació arbitral del partit davant la Reial Societat

Quan Guillermo Amor ha sortit després del partit amb tanta contundència a queixar-se del penal, ja hi ha hagut els primers símptomes que el Barça, a nivell institucional i com a club, adoptaria una postura ferma contra la decisió arbitral en l’agafada a Piqué a Anoeta. Això s’ha confirmat quan ha transcendit la informació que Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat, enviarà una carta a Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol

El que més ha indignat al màxim dirigent del club blaugrana no ha estat la decisió arbitral com a tal, sinó que posteriorment el VAR no hagi entrat per rectificar i acabar assenyalant el penal. Fa gairebé un any, el gener de 2019, el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va utilitzar una estratègia similar en trucar personalment per telèfon a Rubiales per queixar-se en una acció similar sobre Vinicius en el partit contra el Valladolid.

Més informació

Comentaris

    APAÑAMELAPELA Desembre 15, 2019 6:48 am
    El VAR és un cuarto fosc que s'utilitza per afavorir segons quins equips. El penalty a Piqué és de llibre. On era Gil Manzano ? Contava els punts que li porta ara el Reial Podrit al Barça ?

Nou comentari