Bartomeu es queixa a la Federació Espanyola de l’arbitratge a Anoeta

En la mateixa roda de premsa en què ha carregat contra el discurs “interessat, alarmista i ple de falsedats” generat al voltant del clàssic, Josep Vives també ha confirmat que “Josep Maria Bartomeu va enviar ahir un escrit al president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, per reclamar el compliment dels protocols de revisió del sistema de videoarbitratge” després del penal no xiulat sobre Piqué en el darrer minut del partit del Barça a Anoeta. “És imprescindible exigir el mateix criteri i el màxim compromís als àrbitres assistents que decideixen el seu ús. Si no es fa, s’està comprometent la puresa de la competició“, ha dit el portaveu.

“El Barça ha liderat en aquests darrers anys la reivindicació d’introduir la tecnologia com a suport imprescindible als àrbitres en la seva complexa tasca sobre els terrenys de joc. El futbol ha evolucionat en molts aspectes en els darrers temps i el sistema arbitral necessitava fer aquest gran pas. Però la tecnologia ha d’ajudar els àrbitres, la feina dels quals és molt complicada”, ha ampliat Vives, que ha explicat que, amb aquesta queixa formal, “el club pretén que es traslladi la qüestió als òrgans federatius oportuns per tal que s’exigeixi actuar conforme al que la norma estableix“.

La realitat és que, més enllà de l’error del VAR durant el partit entre la Reial Societat el Barça, el sistema de vídeoarbitratge ha viscut una jornada nefasta, ja que també ha estat criticat per l’Osasuna, el Betis i el Celta. Caldrà veure si la Federació Espanyola pren alguna decisió al respecte o, per contra, prefereix mirar cap a una altra banda.Més notícies

El Barça denuncia l’existència d’un discurs “alarmista i ple de falsedats” al voltant del clàssic

"Convidem la gent a venir, a gaudir i a expressar-se amb llibertat dins d'uns límits", ha declarat el portaveu del club blaugrana, Josep Vives

El CDR del Barça crida els culers a mobilitzar-se pel clàssic: “Que no hi falti ningú”

El Comitè de Defensa de la República del club blaugrana titlla "d'important" la jornada de mobilització d'aquest dimecres, "especialment per a tots els culers"

Nou comentari