Bartomeu es pronuncia sobre la possibilitat d’avançar les eleccions

El president del Barça deixa ben clar que seria “una irresponsabilitat” convocar-les aquest estiu, “en una situació de pandèmia"

Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat del Barça en una entrevista a Mundo Deportivo. El president blaugrana s’ha mullat sobre diferents aspectes: ha revelat que Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araujo tindran fitxa del primer equip la pròxima temporada, s’ha mostrat confiat amb els fitxatges de Pjanic, Pedri, Trincao i Matheus Fernandes, i ha deixat ben clar, sobre les possibles arribades de Neymar Jr i Lautaro Martínez, que “ara estem prenent decisions i els jugadors, si no vénen d’intercanvis amb altres futbolistes, és molt difícil que vinguin”.

A més, Bartomeu també ha apuntat que “el Barça és el club del món més afectat per la pandèmia”. “Hem deixat d’ingressar 200 milions i seguirem sent els que més ingressem, encara que serà un 30% menys per la Covid-19. El futbol tardarà dos o tres anys a recuperar-se de la pandèmia”, ha reflexionat el màxim dirigent que culer, que ha agraït a “Rakuten, Nike i Beko, els patrocinadors principals del club, que hagin seguit donant suport al club, s’hagin comportat de forma exemplar i no han volgut renegociar contractes”.

En relació amb el cas BarçaGate, els resultats de l’auditoria del qual han exculpat el club però han admès irregularitats, Bartomeu s’ha mostrat “molt tranquil”. “La investigació ha confirmat que no passaven coses que jo pensava que no passaven. Ningú no va posar la mà a la caixa, ningú va fer missatges contra els jugadors, els preus eren de mercat i, sobretot, no hi ha hagut corrupció. L’únic que em preocupa és que a I3 Ventures encara li queda feina a fer. Ja els hem demanat que els acabin”, ha explicat abans de deixar molt clar, una altra vegada, que no es planteja dimitir, ja que “seria una irresponsabilitat avançar eleccions”.

“En una situació de pandèmia cal prendre moltes decisions per garantir la sostenibilitat del club. Si vingués gent nova, desconeixeria om van les coses. Malgrat la crisi, Goldman Sachs segueix confiat amb el club per finançar un Espai Barça que hem d’accelerar. El veu viable”, ha explicat per justificar la seva opinió respecte a la finalització del seu any de mandat. El president del Barça també s’ha posicionat a favor de la continuïtat de Javier Tebas com a president de LaLiga, ha celebrat les victòries de la seva junta directiva “en carpetes judicials per les quals ens demanaven 218 milions” i ha tornat a criticar un VAR “que no està a l’altura de la millor Lliga del món”.

Més informació

Nou comentari