Bartomeu nomena el directiu que necessitava per continuar presidint el Barça

Josep Maria Bartomeu ja ha deixat ben clar que vol esgotar l’any que li queda de mandat. El president del Barça se sent amb forces per continuar al càrrec i la darrera crisi institucional, viscuda arran de la dimissió en bloc de sis directius, l’ha fet trontollar, però no ha caigut. El màxim dirigent culer i la seva junta necessitaven, segons els estatuts i després de les renúncies, un directiu més per arribar als 14 membres mínims. I aquest dimarts, en la reunió telemàtica que s’ha celebrat, l’han nomenat. La pròxima Assemblea de Socis Compromissaris ho haurà de ratificar.

“A proposta del president Josep Maria Bartomeu, la junta directiva ha aprovat la incorporació de Jaume Carreter Felip com a nou membre de la junta. Assumirà la responsabilitat dels esports amateurs del club”, ha comunicat el Barça per anunciar el nou fitxatge del president, que ja formava part, des del 2015, de la comissió social del club blaugrana. Carreter, soci del des de l’any 2009, dirigeix una plataforma especialitzada en l’àmbit dels recursos humans i les finances amb diverses oficines a l’àrea del Vallès.

La remodelació de la junta directiva culer, segons ha avançat Mundo Deportivo, encara no s’ha acabat i les pròximes setmanes hi haurà nous nomenaments. El d’aquest dimarts, però, permet a Bartomeu assegurar-se que torna a estar legitimat per dirigir el Barça i continuar-se envoltant de persones de la seva màxima confiança. La idea és clara: el president no vol al seu costat ningú que pensi en el futur. El present, segons el seu parer i tenint en compte que no es podrà presentar a les eleccions del 2021, ja és prou exigent.Més notícies

El Barça cedeix els ‘title rights’ del Camp Nou a la Fundació per lluitar contra el coronavirus

La junta directiva de Josep Maria Bartomeu acorda posar un cognom al Camp Nou per primera vegada en la seva història

Un grup de socis del Barça denuncia la directiva de Bartomeu

Diversos integrants de la plataforma Dignitat Blaugrana acusen els dirigents blaugrana d'un "presumpte delicte d'administració deslleial i/o corrupció entre particulars"

Comentaris

    Ramon Abril 21, 2020 | 16:27
    A aquesta directiva hi ha alguna indecència que encara li quedi per cometre?

Nou comentari