Bartomeu no dimiteix i convoca eleccions per al març del 2021

El president del Barça no abandona el càrrec després d'una temporada desastrosa en tots els àmbits i culminada amb una de les derrotes més humiliants de la història del club

Josep Maria Bartomeu no dimiteix. El president del Barça ha decidit, en la reunió que ha mantingut aquest dilluns amb la seva junta després de la desfeta de la Champions League i la culminació de la primera temporada en blanc des del 2008, que esgotarà el seu mandat i convocarà eleccions per al març del 2021. L’actual màxim dirigent i el seu equip directiu han aprovat un calendari electoral que permetrà l’entrada de foc nou al Camp Nou a partir del tercer mes del pròxim any, quan totes les seccions del club es trobaran immerses en el tram decisiu del curs esportiu. Els comicis se celebraran el primer dia de partit a partir del 15 de març, una data que “permetrà un traspàs ordenat a la candidatura guanyadora, que disposarà d’un marge temporal suficient per poder planificar la temporada 2021/22″.

“Un cop analitzades totes les opcions, la junta directiva considera que aquesta és la data més viable per a la celebració d’aquests comicis. La junta entén que la convocatòria de les eleccions de manera immediata no és viable tenint en compte que el campionat de Lliga començarà el cap de setmana del 12 de setembre, i el marc derivat de la crisi del coronavirus, tant en l’àmbit econòmic com social. En conseqüència, el club continuarà implementant el pla de xoc per revertir la situació esportiva i econòmica, basat en canvis profunds en el primer equip, i una redefinició pressupostària per fer front a la nova situació provocada per la Covid-19, abans de finalitzar aquest mandat”, ha justificat el Barça en la seva nota oficial.

L’Assemblea General de Socis Compromissaris en la qual els socis tindran l’oportunitat de validar el dia exacte de les eleccions se celebrarà, en principi, el mes d’octubre del 2020. En aquesta trobada, els seguidors blaugrana també hauran d’aprovar el tancament de l’exercici econòmic 2019/20 i el pressupost per a la temporada 2020/21, que recolliran xifres molt condicionades per la pandèmia del coronavirus. Caldrà veure, en aquest sentit, si l’afició accepta la gestió financera que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha fet per intentar que la Covid-19 tingués la menor influència possible en els comptes del club. Si no ho fa, la votació podria accelerar els esdeveniments i precipitar la dimissió del president.

Les decisions que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha pres aquest dilluns, conseqüència directa de la desfeta històrica i ridícula contra el Bayern de Munic però també d’una temporada per oblidar no només en l’àmbit esportiu, han estat anunciades mitjançant un comunicat. Tant l’acomiadament de Quique Setién com l’elaboració del calendari electoral. Bartomeu no ha dut a terme una roda de premsa per donar la cara i respondre a les preguntes de tots els periodistes, sinó que, fidel a la seva forma d’actuar, s’ha refugiat en un text difós a través dels canals de comunicació del club i durà a terme, durant aquesta setmana, diverses entrevistes als principals mitjans del país.

Més informació

Comentaris

  Tot per no pagar amb el seu pztrimoni. Bartomeu presó ja!! Agost 17, 2020 9:20 pm
  Junta de maleantes, tots a la presó. Cal una denuncia pel penal, colla criminal de lladresm, quinquis i rosells del caudillo
  valeri Agost 17, 2020 10:23 pm
  Bartomeu igual que la majoria d polítics aferrats al càrrec. ¿Que tindan aquests càrrecs que bingú no dimiteix?. Es necessita cara dura, per voler-se mantenir en el carrec desprès de la mala gestió que la portat al Barça al ridicul mes espantòs.
  Joan Agost 17, 2020 11:12 pm
  Aquest Bartomeu tindra el privilegi de ser recordat com el pitjor president de la historia del Barça.
  BERTOMEU Agost 18, 2020 12:22 am
  tirará el ruc per la finestra i arreplegará tot el que puga
  X Agost 18, 2020 1:45 am
  Creo que los socios de Barça en realidad son madridistas sino no se explica éste desastre. Debe ser los socios están disfrutando de la humiliación de la Barça.
  Miquel Agost 18, 2020 8:38 am
  Bartomeu, España y La Vanguardia, quieren tomarse un año para intentar volver a enredar a los votantes. España y La Vanguardian harán todo lo posible para intentar mantenerlo. Bartomeu esta mas aferrado a la silla que Aleksandr Lukaixenko -Bielorrusia-, ¡Hay que sacarlo ya!, y solo una Gran Presion de los jugadores, socios y medios cat., todos conjugados, podran lograrlo.
  ni és una ofensa, ni ho dic x riure, en Bartomeu és clavat en nobita Agost 18, 2020 11:24 am
  ja no sols en l'aspecte físic, sino q té molts trets d l personalitat d'aquell personatge infantil del cómic japonés...q x cert, molts eren negatius (mentider, barrut, covard, egoista, egocentric..)...si hi ha algú q hagi seguit minimament l série, ho pot veure.

Nou comentari