Món Esport
Bartomeu no fa canviar d’opinió un Messi que trencarà el seu silenci pròximament
  • CA

Josep Maria Bartomeu no ha aconseguit fer canviar d’opinió Leo Messi després d’oferir-li el seu cap a canvi de la continuïtat. L’astre argentí vol marxar del club blaugrana aquest estiu, tal com va informar en el burofax que va provocar un terratrèmol al Camp Nou el passat dimarts, faci el que passi el president. Una dimissió de l’actual màxim dirigent culer –que no d’una junta directiva que necessita, sigui com sigui, esgotar mandat per tancar els comptes i evitar una acció de responsabilitat futura– no revertirà la situació de l’argentí, que continua tenint clar que el seu futur es troba al Manchester City de Pep Guardiola.

De fet, segons ha informat la premsa argentina, Messi té la intenció de trencar el seu silenci pròximament. L’argentí, al qual la situació l’està afectant molt, vol oferir la seva versió dels fets públicament, però s’esperarà al moment oportú. També és una incògnita el com ho farà i a través de quin mitjà de comunicació: no es pot descartar ni que ho faci a les xarxes socials ni que comparegui davant la premsa. Tal com ja vam informar, aquest cap de setmana es presentarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sotmetre’s a les proves de coronavirus i físiques prèvies a l’inici dels entrenaments, previst per al pròxim dilluns 31 d’agost. El diumenge, en principi, el seu pare aterrarà a Barcelona per començar a negociar la seva sortida.

Per tant, tres dies després del famós burofax la situació continua semblant irreversible. La periodista Veronica Brunati ha apuntat que la decisió de Messi no té res a veure amb el president ni amb els diners, sinó que el que demana és un projecte esportiu per continuar competint al màxim nivell i ser escoltat i protegit. Respecte a aquesta darrera qüestió, de fet, la mateixa comunicadora ha informat que el capità va intentar posar-se en contacte amb Bartomeu abans de deixar anar la bomba amb un text fred, però que no ho va aconseguir. Es va trobar sense interlocutor i, per aquest motiu, la seva determinació va ser molt dràstica.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: S'ha de començar una etapa nova a agost 28, 2020 | 16:15
    S'ha de començar una etapa nova agost 28, 2020 | 16:15
    En Mesi ha estat un gran jugador que ningú no discuteix. Ara bé, el que no pot fer aquest noi es pensar que pot fer trontollar al club. S'ha acabat la seva etapa i punt. Abans de Mesi hi havia vida al FCB i després també.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa