Món Esport
Bartomeu: “No aconseguiran fora del camp el que no aconsegueixen dins”

Bartomeu ha tornat a respondre a Tebas i al Comitè de Competició davant dels socis compromís. El president del Barça ha titllat les declaracions de Tebas d’imprudents i irresponsables. “Les declaracions del senyor Tebas són un exemple del que mai hauríem de fer persones amb un càrrec important, que hem de tenir un comportament”.

 

El president considera que els atacs de la darrera setmana responen a “campanyes que volen perjudicar el Barça i campanyes partidistes”. “Hem de defensar els nostres jugadors, no ens deixarem atacar”, ha sentenciat Bartomeu. “No aconseguiran fora del camp el que no aconsegueixen dins”.

La junta directiva ha volgut reivindicar així la posició adoptada pel club (traslladar al TAD les declaracions de Tebas i l’escrit del Comitè de Competició) per tal de defensar-se dels atacs rebuts, després de l’ampolla de Mestalla que va impactar el cap de Neymar.

Moció de confiança

Ha estat l’altre punt que ha tractat amb més vehemència Josep Maria Bartomeu al seu discurs inicial. El cap de la junta directiva del Barça ha assegurat que al setè punt de l’ordre del dia es parlarà abastament del cas Neymar i, després de donar el vistiplau al contracte de Nike (150 M€), els socis hauran de decidir si ratifiquen o no la feina de la cúpula blaugrana.

Bartomeu ha iniciat el seu discurs amb 659 assistents i l’ha acabat amb 809 compromisaris a sala, d’un total de 4.494 socis convocats. Nou comentari

Comparteix