Món Esport
Bartomeu nega que vulgui votar Laporta a les eleccions del Barça
  • CA

Des que va presentar la seva dimissió, Josep Maria Bartomeu ha optat per fer un pas al costat i desaparèixer del focus mediàtic. Després de molts mesos en el punt de mira, l’exmàxim dirigent blaugrana està gaudint d’un temps de desconnexió. Això no vol dir, però, que s’hagi aïllat completament de l’entorn culer; segueix celebrant trobades socials i àpats en què, segons va informar ‘La batalla del Camp Nou’ de Catalunya Ràdio, havia revelat que tenia la intenció de votar Joan Laporta a les eleccions.

Aquest dijous, l’exdirector de l’SPORT Ernest Folch ha publicat un article al mateix diari en el qual explica que aquest dimecres, poques hores abans del partit del Barça contra la Reial Societat, es va trobar Bartomeu i va estar xerrant amb ell durant cinc minuts. Evidentment, el periodista li va preguntar pels rumors. La resposta de l’expresident va ser clara: “No. En Jan té moltes virtuts, però ara mateix, en plena pandèmia, el millor pel club és algú que tingui un perfil més gestor”.

D’aquesta forma, Bartomeu va deixar clar que no té la intenció de votar Joan Laporta. Tenint en compte que només hi ha dos candidats més, l’exmàxim dirigent haurà d’escollir entre Víctor Font o Toni Freixa.



Més notícies
Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Laporta, Font i Freixa, els candidats a les eleccions del Barça
Notícia: Laporta, Font i Freixa, els candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
‘Estimem el Barça’, ‘Sí al Futur’ i ‘Fidels al Barça’ són els finalistes d’una cursa electoral que ha deixat enrere Rousaud, Benedito, Vilajoana, Fernández Alà, Farré i Riera
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Desmentiments entre Freixa i Rousaud: diversos missatges confirmen el pacte
Notícia: Desmentiments entre Freixa i Rousaud: diversos missatges confirmen el pacte
Comparteix
Polèmica entre el candidat a les eleccions del Barça i l’exvicepresident esportiu de Josep Maria Bartomeu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa