Món Esport
Bartomeu i Masferrer passen a disposició judicial i dormiran a comissaria
  • CA

Josep Maria Bartomeu i Jaume Masferrer, la seva mà dreta, han passat a disposició judicial després d’haver estat detinguts i d’haver-se negat a declarar a la comissaria del districte de les Corts de Barcelona a causa del cas BarçaGate. Així doncs, ambdós exdirigents del Barça passaran la nit a comissaria. D’altra banda, Òscar Grau i Román Gómez Ponti ja han quedat en llibertat i no hauran de declarar demà davant del jutge. Tampoc no ho han fet avui.

D’aquesta manera, l’expresident i Masferrer són els qui queden més assenyalats dels quatre i hauran de declarar demà mateix, dia 2 de març, davant de la jutgessa. Aquesta ha estat la decisió que han pres els Mossos d’Esquadra després d’haver-los detingut aquest matí i d’haver passat tot el dia a comissaria.

En aquest sentit, la declaració de Jorge Navarro, advocat de Román Gómez Ponti, a la sortida de la comissaria de les Corts ha estat una de les úniques informacions que s’han pogut despendre per part dels detinguts. Ha estat ell qui ha explicat que el seu client ha quedat en llibertat i que, ara per ara, no està citat a declarar, així com tampoc no ho ha fet a la comissaria. Ara bé, això no treu que pugui ser citat en un futur.



Més notícies
Bartomeu, expresident del Barça | EFE
Bartomeu es nega a declarar a comissaria
Notícia: Bartomeu es nega a declarar a comissaria
Comparteix
Masferrer i Gómez Ponti prenen la mateixa decisió
Ricard Faura, portaveu de Dignitat Blaugrana | Dignitat Blaugrana
Dignitat Blaugrana, el grup que va denunciar Bartomeu, valora la seva detenció
Notícia: Dignitat Blaugrana, el grup que va denunciar Bartomeu, valora la seva detenció
Comparteix
Ricard Faura, el seu portaveu, parla amb El Món després de conèixer la notícia
L'escut del Barça, en arxiu | Europa Press
El posicionament del Barça sobre la detenció de Bartomeu
Notícia: El posicionament del Barça sobre la detenció de Bartomeu
Comparteix
El club ofereix "la plena col·laboració amb l'autoritat judicial i policial"
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Josep Maria Bartomeu, detingut pel cas BarçaGate
Notícia: Josep Maria Bartomeu, detingut pel cas BarçaGate
Comparteix
Òscar Grau, Jaume Masferrer i Román Gómez Ponti, també

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a març 01, 2021 | 20:56
    Ricard març 01, 2021 | 20:56
    Ha aparegut un twit del compte oficial de KFC-Espana (una empresa privada al servei de tots els "espanyols"?) en fotent-se del President Bartomeu. Un cop més els castellans solen tenir molta gràcia per ridiculitzar catalans. Jo vull recordar que el Sr. Bartomeu ex-President del FC Barcelona, una de les institucions més importants de Catalunya, i de la qual ens beneficiem tots, també els castellans. També vull recordar que un altre ex-President, Sandro Rosell, va passar quasi DOS ANYS a presó per ser finalment absolt. Personalment no m'agraden cap dels dos, però la meva opinió és totalment insignificant. L'important és que el Sr. Bartomeu és una persona innocent fins que no sigui foralment condemnat. Històricament moltes persones vinculades al FC Barcelona han vist la seva vida destrossada per accions dels castellans. Fins i tot a un President el van afusellar hores després de la seva detenció, sense judici. Jo m'atreveixo a demanar als castellans que siguin més delicats en els seus comentaris suposadament divertits, ja que els catalans no estem per massa bromes. Si és provada la seva culpabilitat ja podran fer la conyeta. Però fins aleshores millor que no tornin destacar per la seva provada mala llet (i sóc suau).
    51
    Icona de dislike al comentari de: Ricard a març 01, 2021 | 20:56 50
    Respon
  2. Icona del comentari de: Ricard a març 02, 2021 | 08:26
    Ricard març 02, 2021 | 08:26
    Els diaris castellans aquest matí aprofiten per atacar a TOTS els catalans amb unes argumentacions delirants per eclèctiques. Kentucky Fried Chicken España ahir (empresa privada al servei de tots els seus clients, catalans inclosos?) ja avançava l'afany de ridiculitzar un català pel sol fet d'estar detingut. A la Gran Castella ser català té aquests riscos.
  3. Icona del comentari de: yomateix a març 02, 2021 | 08:38
    yomateix març 02, 2021 | 08:38
    desde luego, tratarnos a todos los españoles por lo que escriba/opine una multinacional, es de poco inteligentes
    • Icona del comentari de: Ricard a març 02, 2021 | 09:43
      Ricard març 02, 2021 | 09:43
      Per a un castellà un català sempre es poc intel-ligent, per definició. No es nou. En tot cas miri on té la seu KFC Espana, i no és a Nova York precisament. Després miri les elucubracions que fan avui al respecte del President Bartomeu els diaris del seu pais, i m'explica si va d'intel-ligència o de mala folla de castellans. Com KFC Espana ahir. Igual.
  4. Icona del comentari de: Les coses pel seu nom i cognom a març 02, 2021 | 09:50
    Les coses pel seu nom i cognom març 02, 2021 | 09:50
    Digueu-ne BertoGate i no no emboliqueu encara més la troca. Intentar fer trampes pagant una morterada a una "empresa" per a crear "perfils" "socials" falsos per a emmerdar artificialment, és una poca-soltada que solament se li pot acudir a un imbècil o a un equip d'imbècils. No us en refieu, els nostres enèmics polítics també ho fan en la vida política espanyolista. Informeu-vos sempre des de fonts fiables, si cal abandoneu les "xarxes" "(a)socials" i torneu als diaris de paper, els quals sovint fins i tot no publiquen "certes" notícies que "apareixen" als seus webs (?!)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa