Món Esport
Bartomeu estudia dimitir si es validen les signatures del vot de censura, segons ‘La Vanguardia’
  • CA

Josep Maria Bartomeu ja no descarta dimitir com a president del Barça si el vot de censura contra ell i la seva junta aconsegueix superar el procés de validació i forçar un referèndum. Segons ha informat La Vanguardia, la possibilitat que el màxim dirigent blaugrana faci un pas al costat abans de posar en mans dels socis la seva continuïtat és real i ja ha estat comunicada a alguns membres de l’equip directiu. La decisió final es prendrà el dia 12 o 13 d’octubre, dies després que la Mesa de la moció finalitzi un recompte de butlletes que, de moment, està rebutjant un percentatge molt baix de suports.

Els motius, sempre tenint en compte la informació de La Vanguardia, són diversos. En primer lloc, Bartomeu està sorprès amb la gran quantitat de socis que s’han mobilitzat, en un context complicat pel coronavirus, a favor del seu adeu. D’altra banda, convocar un referèndum tindria un cost econòmic i logístic més que considerable per al club en un context gens favorable en ambdós sentits. Per últim, cal destacar que a ningú, tampoc a ell, li agradaria presumir de ser el primer president de la història de l’entitat culer forçat a marxar a través d’un vot de censura.

Encara que, abans del Gamper, Bartomeu va dir públicament que “ningú no s’està plantejant dimitir”, la possibilitat que ho acabi fent abans de celebrar un referèndum s’ha de tenir molt en compte. Decideixi el que decideixi el president, a més, també caldrà tenir en compte què fan els membres de la seva junta. Aquesta mateixa setmana, el diari SPORT va informar que hi ha diversos directius que també estan estudiant seriosament si presentar la seva dimissió en cas que la Mesa de la moció validi més de 16.521 signatures.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa