Món Esport
Bartomeu: “En cap moment m’he plantejat la destitució de Setién”
  • CA

Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al diari Sport, on ha volgut mostrar la seva confiança absoluta amb Quique Setién, l’entrenador del primer equip. Després que el tècnic càntabre rebés l’equip de les mans d’Ernesto Valverde líder de la Lliga i amb un avantatge de quatre punts respecte al Reial Madrid, el Barça de Setién ha anat perdent punts fins a veure com els blancs s’enduien la competició en un final de Lliga nefast per als blaugrana. 

“Mai no m’he plantejat la destitució de Setién”, ha explicat Bartomeu, malgrat els mals resultats del Barça. “Sé que es va dir que si no guanyava la Lliga posaríem a Pimi, però no és així”, ha afirmat fent referència al tècnic del filial. El president de l’entitat blaugrana ha aprofitat per matisar unes paraules controvertides del migcampista xilè Arturo Vidal: “Ja ho va dir Vidal, han tingut poc temps per treballar”. Aquestes declaracions també s’havien llegit en clau que Setién no feia treballar suficient els seus futbolistes.

Quan ha estat preguntat respecte a possibles recanvis a la banqueta de cara a la temporada vinent, Bartomeu ha negat qualsevol mena de contacte per buscar un relleu del càntabre. “Només he parlat amb Xavi perquè tenim una bona relació”, ha assegurat, “però ha renovat fa poc amb el seu equip i ell vindrà al Barça quan vulgui fer-ho. És la seva decisió”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa