Món Esport
Bartomeu: “El judici contra els líders polítics catalans és injust”
  • CA
Bartomeu, durant la cerimònia d’entrega de la tretzena edició del Premi Manuel Vázquez Montalbán. | EFE

Josep Maria Bartomeu ha aprofitat l’entrega del 13è Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán de periodisme a la italiana Emanuela Audisio per enviar un missatge als presos polítics, el judici contra els quals celebrat a Madrid ha començat aquest dimarts a Madrid. En la seva compareixença, el president del Barça ha titllat el judici “d’injust” i ha reiterat el compromís blaugrana “amb la llibertat, el diàleg i la democràcia”.

 

“El judici contra els líders polítics és injust, en un processal que el Barça mai ha vist bé. Reiterem el nostre compromís amb la llibertat i la democràcia”, ha declarat Bartomeu en la cerimònia d’entrega de la tretzena edició del Premi Manuel Vázquez Montalbán. El guardó l’ha rebut la periodista Emanuela Audisio, que ha cobert Mundials i Jocs Olímpics i ha escrit llibres, entre els quals destaca el que va dedicar a l’atleta Pietro Menea. És la primera dona que guanya aquest premi.

 

 

Les paraules de Bartomeu arriben després de les que, aquest dilluns, va pronunciar Josep Vives. “El Barça sempre ha deixat clar que, segons el seu parer, la resolució del conflicte de Catalunya ha de ser política i mai ha de derivar en un procés judicial. Els que hem estat testimonis tenim molt clar que la resolució del conflicte ha de passar per la política i el diàleg”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa