Bartomeu estaria disposat a dimitir si Messi es compromet a continuar al Barça

El president blaugrana acceptaria fer un pas al costat sempre que l’argentí no marxés i que algun membre de la seva junta directiva s’encarregués d’esgotar el mandat

Josep Maria Bartomeu té clar que vol que Leo Messi continuï al Barça. Segons ha informat TV3, l’actual president del Barça, la dimissió del qual ha estat molt demanada per la massa social culer durant les darreres hores, estaria disposat a fer un pas al costat si l’astre argentí reconegués públicament que el motiu de la seva voluntat d’abandonar al Camp Nou es deu, bàsicament, a la seva continuïtat en el càrrec de president.

La televisió pública catalana informa que, si aquesta declaració d’intencions de Messi es produís, Bartomeu dimitiria. En aquesta contingència, no hi hauria una convocatòria d’eleccions immediata, sinó que seria el vicepresident primer, Jordi Cardoner, qui s’encarregaria de dirigir el club blaugrana fins a les eleccions previstes per al març del 2021. La resta de la seva junta directiva, per tant, seria l’encarregada d’esgotar el mandat.

En aquests moments la sensació és que la decisió de Leo Messi va molt més enllà de la figura del president, però en el futbol mai no es pot descartar cap escenari. De moment, Bartomeu manté la seva principal voluntat de reunir-se amb l’encara capità del primer equip blaugrana per intentar redreçar una situació que, dos dies després que esclatés la bomba en forma de burofax, sembla irreversible.

Més informació

Comentaris

  miserables Agost 27, 2020 5:29 pm
  MISERABLES. Aquest en lloc de dir-se Bartomeu es creu que el seu cul es diu Jaumet
  Norman Bates Agost 27, 2020 5:56 pm
  El Messi té motius sobrats per estar emprenyat amb el Bartomeu. Dit això el seu comiat de l'afició podia fer-se com un senyor, com el Xavi o l'Iniesta, o com un porc, que és com ho està fent.
  ALF Agost 27, 2020 6:13 pm
  Quina poca dignitat!!! Ves cap a casa.
  En fi Agost 27, 2020 7:11 pm
  i vaig jo hi m'ho crec!! Que el grupo godo no li permetrà
  Tintin Agost 27, 2020 8:26 pm
  Error , de pensar dimitir . Es ser cobarde que el president de club futbol Barcelona, piense dimitir por un asalariado que tiene un sueldo millonario QUIEN MANDA , ????
  dimissió tota la junta!!!! Agost 27, 2020 8:29 pm
  ...sí home, xq manis al darrera!.....fas com els polítics, t'agafas a l cadira ...tinguis una mica d dignitat i plega ja, home...x sort no hi ha ningú imprescindible i tu menys....
  miquel puigpelat Agost 28, 2020 8:55 am
  Els que han de dimitir, és la junta sencera!!!! I això de traslladar la responsabilitat de la seva dimissió al Messi, és de covards, ineptes i inútils.

Nou comentari