Bartomeu denuncia un ‘youtuber’ famós per dir-li “Nobita”

Auronplay, un dels ‘youtubers’ amb més seguidors d’Espanya, ha fet pública la querella que el president del Barça va presentar contra ell

El famós youtuber Auronplay ha compartit en el seu canal de Youtube un vídeo en el qual explica que l’any 2018 va rebre una denúncia de Josep Maria Bartomeu per unes publicacions a Twitter. El president del Barça va presentar una querella per unes piulades de l’any 2017 en les quals el reconegut youtuber menyspreava Neymar en to clarament humorístic per la seva sortida del Barça. En alguns casos les bromes també van anar dirigides contra el president del Barça.

Segons ha informat Auronplay en el mateix vídeo, la denúncia ha estat desestimada per la jutgessa. En la publicació, el denunciat presenta de manera detallada els fets pels quals se l’acusa. Les piulades que inclou la querella són, entre altres: “puto Neymar, m’estàs fotent les vacances” i “Nobita (en referència a Bartomeu) anem per tu”. En el text jurídic presentat per l’advocat de Bartomeu, es justifica que durant aquelles setmanes el president del Barça va rebre molts insults i va denunciar altres usuaris de la xarxa.

Més informació

Comentaris

    Ramon Setembre 5, 2019 4:28 pm
    Qui hauria de denunciar-lo és el creador del Nobita per haver associat el seu personatge a aquest miserable.

Nou comentari