Món Esport
Bartomeu demana una altra rebaixa de sou als jugadors del Barça
  • CA

El Barça no en té prou amb l’esforç econòmic que el primer equip masculí de futbol va fer a finals de març. Segons ha avançat el Tot Costa de Catalunya, Josep Maria Bartomeu ha plantejat a la plantilla culer una altra retallada de sou. Ho va fer el passat dissabte 23 de maig, quan va visitar els futbolistes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb Òscar Grau, director executiu del club, i Albert Soler.

Sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicació citat, el president va explicar als jugadors que la situació econòmica del Barça ha quedat molt tocada per culpa del coronavirus: els ingressos derivats de la venda d’entrades, la botiga i el museu han disminuït considerablement. Per tot plegat, el club necessita que la plantilla faci un esforç semblant al de finals de març, quan van acceptar retallar-se el sou un 70% mentre durés l’aturada forçada pel coronavirus.

Es desconeix quina va ser la resposta dels jugadors a la petició de Bartomeu. Fonts de la directiva han assegurat a Catalunya Ràdio que no tenen novetats, que estan a l’espera de la resposta de la plantilla i que podria ser que no fos la darrera vegada que demanen un gest a l’equip de Quique Setién.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa