Món Esport
Bartomeu deixa la porta oberta a fitxar un central en el mercat d’hivern
  • CA

Les lesions de Vermaelen i Umtiti desemmascararan el model de club del Barça. Davant les adversitats (Piqué i Lenglet són els únics centrals que Valverde té disponibles), el conjunt blaugrana haurà de decidir si apostar per la pedrera o per la cartera. En la 7ª Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol, Josep Maria Bartomeu no ha volgut mullar-se, encara que ha confirmat que la secretaria tècnica està estudiant incorporar algun jugador durant el mercat d’hivern: “Estarem atents al mercat. És mala sort que s’hagin lesionat dos dels quatre centrals que tenim”.

 

Tot i això, el president del Barça ha assenyalat que fins al gener aquesta opció és inviable i que, per tant, “això pot ser una oportunitat per als jugadors del filial“. “Haurem de veure què passa”, ha sentenciat sobre l’assumpte. En relació a l’inici de curs del primer equip, Bartomeu ha remarcat que l’important “és com arribem a final de temporada”.

 

De moment, i tot i que Jorge Cuenca era el més ben posicionat per ocupar la plaça de tercer central, Ernesto Valverde ha decidit que el gallec Chumi Brandariz sigui el jugador del filial que entreni a les seves ordres. Després de la segona aturada per partits de seleccions, el Barça torna a la feina per encarar un final d’octubre i un principi de novembre d’allò més exigents.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa