Bartomeu defensa Cuixart i Sánchez, però avisa: “Ningú pot apropiar-se de la nostra bandera”

"És inadmissible que hi hagi persones empresonades per les seves idees polítiques", ha repetit el president del Barça

La situació política de Catalunya ha obert l’Assemblea de socis compromissaris del Futbol Club Barcelona. Josep Maria Bartomeu ha volgut exposar davant dels socis quin és el posicionament que ha adoptat el conjunt blaugrana davant els moments històrics i excepcionals del país. “És inadmissible que hi hagi persones empresonades per les seves idees polítiques”, ha repetit el màxim directiu culer, en defensa de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, líders de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Bartomeu ha demanat de nou “diàleg, respecte i esport”. “El Camp Nou és espai de concòrdia i respecte. Cal respectar a tothom, a les majories i minories, els que pensen una cosa i l’altra”, ha explicat, just abans de tocar el crostó a les entitats sobiranistes: “Demanem respecte pels socis i per la institució, no podem permetre ser un instrument manipulable per uns interessos polítics, ningú pot apropiar-se del nostre escut i la nostra bandera”.

 

“Sempre defensarem la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir”, ha remarcat el president barcelonista, molest amb els que opinen que s’ha quedat curt a l’hora d’alinear-se al costat del país. “Continuem demanant diàleg, això no significa la tebiesa que alguns ens atribueixen”, s’ha queixat Bartomeu, indignat amb les protestes de l’ANC i la “lluita de pancartes” que es va viure dimecres passat abans i durant el partit d’Olympiakos. “Sempre defensarem la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir”, ha repetit més d’una vegada, deixant clar que la línia adoptada pel club no vol alinear-se amb les tesis independentistes: “El Barça representa a tothom”. 

 

Nou comentari