El Barça no es quedarà de braços plegats després de la polèmica actuació arbitral de Martínez Munuera en el clàssic. Josep Maria Bartomeu, president, i Josep Vives, portaveu del club blaugrana, i han informat després de la reunió de la junta directiva que el club blaugrana instarà la Federació Espanyola “a fer una reflexió immediata per unificar els criteris d’interpretació i aplicació del VAR, i posar fi a una situació que està malmetent la imatge i la credibilitat de la que considerem la millor Lliga del món”.

A més, Bartomeu també ha considerat que “el més important en la qüestió del VAR són els criteris”. “I no és una cosa que només diguem nosaltres: hi ha molts altres clubs que també ho han fet. És evident que sempre hi haurà errors, però s’ha de treballar perquè el resultat dels partits sigui el més just possible”, ha valorat abans de revelar que ha estat notificat dels àudios del partit entre el Barça i el Madrid en què es pot sentir un dels assistents dient a Martínez Munuera que no és penal de Lenglet sobre Ramos.

“Hi ha uns àudios de l’àrbitre assistent i, per tant, demà farem el que considerem oportú. Fem una crida a reflexionar conjuntament, no pot ser que hi hagi tanta diversitat de criteris. És incomprensible el que va passar dissabte al Camp Nou. Una decisió equivocada va canviar el guió del partit, ja que estàvem molt contents amb l’evolució de l’equip”, ha afegit.

El comunicat de la directiva del Barça

“Davant dels fets esdevinguts arran de l’aplicació del VAR en el decurs del partit de dissabte passat contra el Reial Madrid CF, la junta directiva vol reiterar la seva confiança en el VAR com a eina tecnològica per ajudar a la tasca arbitral però, alhora, el seu més absolut desacord en relació amb els criteris d’aplicació i d’interpretació que s’han utilitzat en aquests darrers mesos. La junta considera que, davant de situacions de joc idèntiques o molt semblants, el VAR no s’ha aplicat amb els criteris d’ètica i equitat indispensables, la qual cosa ha comportat un perjudici greu per al Barça en benefici dels seus rivals més directes. És ben sabut que altres clubs de la LaLiga també s’han expressat públicament en aquest mateix sentit.

El Barça insta la Federació Espanyola de Futbol a fer una reflexió immediata, amb la col·laboració, si així ho estima adient, dels clubs integrants de LaLiga, per unificar els criteris d’interpretació i aplicació, i posar fi a una situació que està malmetent la imatge i la credibilitat de la que considerem la millor Lliga del món”.Més notícies

Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat”

Notícia: Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat”
Comparteix
El president del Barça justifica per què la seva junta directiva ni ha fet un pas al costat ni ha convocat el vot de censura, encara previst pels dies 1 i 2 de novembre
Notícia: Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat” - Mobile

Bartomeu no dimiteix ni convoca el vot de censura

Notícia: Bartomeu no dimiteix ni convoca el vot de censura
Comparteix
La directiva del Barça es manté en el càrrec en espera de la resposta del Procicat al protocol per celebrar el referèndum els dies 1 i 2 de novembre en una única seu, el Camp Nou
Notícia: Bartomeu no dimiteix ni convoca el vot de censura - Mobile

La directiva del Barça pretén que l’exercici 2020/21 es tanqui sense pèrdues

Notícia: La directiva del Barça pretén que l’exercici 2020/21 es tanqui sense pèrdues
Comparteix
La junta aprova un pressupost amb 828 milions d’ingressos, 796 de despeses i un benefici final d'un milió
Notícia: La directiva del Barça pretén que l’exercici 2020/21 es tanqui sense pèrdues - Mobile

Bartomeu respon a Piqué: “No té raó”

Notícia: Bartomeu respon a Piqué: “No té raó”
Comparteix
El president del Barça assegura que és “fals” que “el club hagi gastat diners per criticar els jugadors a les xarxes socials”
Notícia: Bartomeu respon a Piqué: “No té raó” - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cibollet a octubre 27, 2020 | 10:24
    Cibollet octubre 27, 2020 | 10:24
    Amb això vol desviar l'atenció del que en realitat passa. Marca Bartomeu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa