Món Esport
Bartomeu creu que Messi seguirà al Barça més enllà del 2021
  • CA
Josep Maria Bartomeu i Leo Messi. | Europa Press

Josep Maria Bartomeu s’ha mullat i ha predit que Leo Messi seguirà jugant al Barça “més enllà del 2021”, quan finalitza el contracte que uneix el futbolista argentí i el conjunt blaugrana. En una entrevista a Le Figaro, el president culer ha assegurat que el club “s’està tenint en compte que la seva retirada es va apropant”, però també ha remarcat que “això passarà en futur llunyà”.

 

“És un jugador jove, té 31 anys i el seu rendiment és molt bo. Cada dia juga millor, no sé com ho fa”, explica Bartomeu, que considera que no hi haurà cap futbolista preparat per convertir-se en el relleu generacional de Messi: “Quan deixi de jugar amb nosaltres, ningú podrà substituir-lo. És impossible. Darrere d’ell no hi ha ningú, ni en el Barça ni a cap lloc. L’entrenador de llavors haurà de pensar com compensarà col·lectivament la seva baixa”.

 

Neymar podria haver estat l’encarregat d’assumir les regnes de l’equip un cop el ’10’ fes un pas al costat, però el brasiler va decidir marxar al PSG i buscar-se un futur lluny del Camp Nou. Sobre l’extrem, Bartomeu ha tornat a remarcar que “ni ell, ni el seu pare ni ningú del seu entorn m’ha trucat per dir-me que vol tornar com s’ha publicat en alguns mitjans”. Els motius? Coutinho i Dembélé: “Vam fitxar-los amb la venda de Neymar. Vam apostar per ells i el nostre full de ruta ja fa temps que està establert”.

 

El president del Barça ha remarcat que la seva junta directiva prioritza la Masia als fitxatges (quelcom que la realitat per sí mateixa nega de forma rotunda) i també ha insistit que l’entitat culer té l’ambició “de tenir grans jugadors per guanyar, no per fer negoci”. Per últim, Bartomeu no s’ha mullat sobre el possible interès blaugrana a fitxar Rabiot: “Si hi hagués hagut algun contacte, no li ho podria dir per no entrar en conflicte amb el PSG. L’únic que li puc assegurar és que el 30 de juny quedarà lliure”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa