Bartomeu confirma que Puyol podria tornar al Barça en “els pròxims dies”

El president del Barça ha assegurat que el club està negociant amb l’exjugador per cobrir la vacant de mànager esportiu

Per si algú encara ho dubtava, Josep Maria Bartomeu ha confirmat que el retorn de Carles Puyol al club podria ser qüestió de “dies”. El president blaugrana ha assegurat, en el marc de l’entrevista que ha concedit a Barça TV als directors dels principals diaris esportius del país, que s’està negociant amb l’excapità per tractar que torni a l’entitat per ocupar la posició de mànager esportiu.

Les sortides de Pep Segura i Jordi Mestre aquest estiu han deixat un buit en l’àrea esportiva que, de moment, està cobrint el mateix Bartomeu. El president, però, ha assegurat que “és necessari que la figura del mànager general (la que ocupava Segura) es cobreixi en els pròxims mesos”. “Amb Carles Puyol estem parlant, tant de bo arribem a un acord. És un home que té molt clar el concepte de futbol del club”, ha reconegut el dirigent del Barça.

L’exjugador del Barça va ser assistent d’Andoni Zubizarreta a la secretaria tècnica del club entre la seva retirada com a jugador (2014) i l’acomiadament de l’exporter basc de les seves funcions (2015). El seu rol seria el de màxim dirigent del Barça en tot l’àmbit futbolístic, per sobre del director esportiu i dels encarregats de La Masia. Només tindria per sobre Josep Maria Bartomeu, que seguiria al capdavant de l’àrea esportiva.

Més informació

Nou comentari