Bartomeu, confinat després d’haver estat en contacte amb un positiu per coronavirus

El president del Barça no podrà acudir aquest dimecres al Camp Nou per presenciar el partit del conjunt blaugrana contra el Ferencváros

Josep Maria Bartomeu no acudirà aquest dimecres al Camp Nou per presenciar en directe el debut del Barça a la Champions League. El president blaugrana no es desplaçarà a l’estadi per veure el partit contra el Ferencváros perquè es troba confinat de forma preventiva des de fa uns dies pel fet d’haver estat en contacte directe amb un familiar que ha donat positiu per coronavirus.

Segons han informat diversos mitjans i ha confirmat El Món, el president blaugrana ja s’ha sotmès a un test de Covid-19 i el resultat ha estat negatiu. Fins que no es faci una segona prova, no obstant això, no finalitzarà el seu aïllament. Per al partit d’aquest dimecres haurà de ser Pau Vilanova, el vicepresident institucional, el màxim representant del Barça.

Si no dona positiu en la segona prova, Bartomeu té la intenció d’acudir al Camp Nou de cara al clàssic del pròxim cap de setmana. La junta convocada per al dilluns vinent, quan la directiva decidirà si dimiteix o no abans de la celebració del referèndum del vot de censura, tampoc no hauria de veure’s afectada per aquesta qüestió.

Més informació

Nou comentari