Bartomeu ofereix els nous Camp Nou i Palau Blaugrana a la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

"Estarem encantats d'oferir les nostres instal·lacions per fer la cerimònia inaugural o la clausura dels Jocs", ha declarat el president del Barça en un acte a l’Auditori 1899

Josep Maria Bartomeu ha estat l’amfitrió, aquest dijous, d’un acte a l’Auditori 1899 del Camp Nou en el qual s’han donat detalls i s’ha promocionat la candidatura Pirineus-Barcelona per organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. En aquest esdeveniment, organitzat per Sport Cultura Barcelona, el president del Barça ha ofert algunes instal·lacions del club per donar suport i valor afegit a la proposta.

Estem remodelant l’estadi en el marc de l’Espai Barça i estarem encantats d’oferir-lo per fer la cerimònia inaugural o la clausura dels Jocs. A més, el nou Palau Blaugrana també estaran a disposició de la candidatura”, ha afirmat Bartomeu, encara que també ha deixat clar que “totes les idees dependran del Comitè organitzador”, no d’ell ni del club que presideix.

Entre els assistents a un acte que ha reunit representats de diverses entitats culturals, esportives i econòmiques del país s’hi ha trobat Juan Antonio Samaranch, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional, que ha declarat que “la candidatura ho té tot per tirar endavant, però li falta unitat i voluntat política. Els tècnics han vingut a Catalunya i han lloat la capacitat de la proposta catalana. L’elecció s’ha de fer el 2023, per la qual cosa s’hauria de presentar el dossier informatiu el 2021, però si Barcelona ho té a punt abans, la nominació fins i tot es podria avançar”.

Més informació

Nou comentari