Món Esport
L’últim moviment de Bartomeu: el Barça accepta participar en una Superlliga europea
  • CA

Josep Maria Bartomeu ha anunciat la seva dimissió i la de tota la seva junta directiva en una roda de premsa en la qual han transcendit molts altres aspectes. Un d’ells ha estat molt sorprenent i és que el ja expresident del club blaugrana ha anunciat el seu darrer moviment a l’entitat culer. Bartomeu ha revelat que, abans de dimitir, la junta directiva ha aprovat la inclusió del Barça a la Superlliga Europea, una competició continental independent a la Champions de la UEFA, i també al nou format del Mundial de Clubs.

“Puc anunciar una notícia extraordinària: hem acceptat el requeriment per participar en una futura Superlliga Europea que garantirà la sostenibilitat econòmica del club. També hem acceptat el futur nou format del Mundial de Clubs”. Amb aquestes paraules l’expresident de l’entitat blaugrana ha comunicat aquesta novetat que representa el seu últim gest com a màxim mandatari del Barça.

Tot i això, aquesta decisió no pot ser definitiva perquè, com ha confessat el mateix Bartomeu, “haurà de ser ratificada per la pròxima assemblea”. L’expresident del Barça ha defensat aquest moviment per “garantir que el club segueixi sent dels socis i que els beneficis es puguin destinar a inversions esportives i patrimonials”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa