Bartomeu: “El Barça pateix una crisi esportiva, no institucional”

El president blaugrana justifica la decisió d’esgotar el seu mandat: “No podem deixar el club tal com està ara”

Quatre dies després d’una de les derrotes més ridícules de la història del Barça, Josep Maria Bartomeu ha donat la cara. El president blaugrana ha concedit una entrevista a la televisió oficial del club en què ha repassat l’actualitat esportiva, econòmica i institucional de l’entitat culer. Respecte a l’última qüestió, el màxim dirigent ha assegurat que el més fàcil hauria estat fer un pas al costat i presentar la seva dimissió, però que segons el seu parer “no podem deixar el club tal com està ara”. “És una qüestió de responsabilitat. Fer les eleccions a partir del 15 de març ens permetrà fer una transició tranquil·la”, ha justificat.

“No hem volgut dimitir quan només falten cinc setmanes perquè comenci la Lliga i la crisi del coronavirus està tan present. És una qüestió de responsabilitat. No podem deixar el club tal com està ara, encara que seria el més fàcil. El Barça necessita que hi hagi gent capaç de prendre decisions en els moments importants”, ha declarat un Bartomeu que ha repetit més d’una vegada que l’entitat que presideix pateix “una crisi esportiva, no institucional”, una opinió força allunyada de la realitat tenint en compte tot el que ha passat al Camp Nou als últims mesos més enllà dels terrenys de joc.

“Estem en una situació molt excepcional, sobretot en l’àmbit econòmic. Prendrem decisions amb la voluntat d’encarar el Barça cap al camí adequat”, ha sentenciat el president quan se li ha preguntat sobre si se sent preparat per prendre mesures que poden condicionar el futur del club. Bartomeu també ha deixat ben clar que tots els membres actuals de la seva junta directiva estan centrats en el present: “Ningú de l’actual junta directiva està pensant en el futur i en les eleccions. En el moment en què convoquem eleccions, tots els directius seran lliures d’afegir-se a la candidatura que considerin oportuna”.

La remodelació del Camp Nou, un “projecte de club”

Sobre la qüestió financera, el màxim dirigent culer ha revelat que “tenim un pla de xoc que estem duent a terme des de fa diversos mesos”. “Fa deu anys que vam arribar al club i hem acumulat uns 200 milions d’euros de beneficis, encara que és veritat que des del mes de març no rebem ingressos i, per tant, tancarem l’exercici econòmic amb dèficit. Estem treballant de valent perquè les pèrdues siguin tan inferiors com sigui possible”, ha remarcat. A més, Bartomeu també ha considerat que la reforma del Camp Nou és “una necessitat”: “Hem de remodelar el Camp Nou. És un projecte de club, una necessitat. Avançar les eleccions al 15 de març ens permetrà parlar amb la següent junta directiva sobre l’Espai Barça i prendre decisions conjuntes, però el pròxim estiu hi ha d’haver grues a l’estadi. Som l’únic club gran d’Europa sense un camp nou o remodelat”

Comentaris

    aquest fa com els polítics nyols i catalans..... Agost 19, 2020 10:02 am
    no deixen la cadira ni amb aigua calenta.
    JOSEP UN CULER MUY CABREADO EMPRENYAT .. ¿ PER QUÈ NO TIENES EL VALOR DE DIMITIS COVARD BARTOMEU ? ERES LA VERGONTA DEL BARÇA Y DE CATALUNYA JUNTO CON QUIM TORRA UNALTRA QUE NO DIMITE NI FA ELECCIONS UNALTRA COVARD Agost 19, 2020 10:42 am
    SI EL BARÇA PATEIX UNA GREU CRISIS ESPORTIVA ,,Es per què els que PORTEN EL BARÇA Uestan fen molt malament . BARTOMEU Con a PRESIDENT DEL BARÇA , Tot lo que li pasa AL BARÇA Es culpa teva y de la teva Directiva DIMITEIX COVARD DON LA CARA . Te quedes per ROBAR LO QUE POGUIS ENCARA AL BARÇA . Esto hasta el mas tonto se da cuenta Pocasolta BARTOMEU DIMITE EL BARÇA YA NO TE QUIERE ..

Nou comentari