Bartomeu: “Arthur ha faltat el respecte al club i als seus companys”

En una entrevista al diari 'Sport', el president del Barça no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar del brasiler

En una entrevista al diari Sport, Josep Maria Bartomeu, president del Barça, s’ha mostrat molt contundent i ha tingut paraules molt dures contra Arthur, entre altres temes. El brasiler, després d’haver comès vàries faltes de disciplina els últims partits de Lliga, va decidir no tornar amb els seus companys per acabar la Champions i quedar-se de vacances al seu país, perquè ja ha signat contracte amb la Juventus de Torí i podria haver arribat a un acord amb els italians per intentar jugar el mínim possible com a blaugrana.

“El que ha fet Arthur és una falta de respecte per als seus companys, perquè l’equip vol fer-ho bé a la Champions”, ha explicat Bartomeu, “també és una falta de respecte per al club. No és lògic que jugant-se un títol tan important, un jugador decideixi esborar-se”. El president del Barça titlla el comportament del brasiler d'”intolerable i inacceptable” i reconeix que és un acte d’indisciplina greu i que se li obrirà un expedient que podria conduir a una sanció.

“No tornaré, em quedo al Brasil”, va comunicar Arthur al club, segons Bartomeu. El president explica que havien arribat a un acord perquè acabés la Champions amb el màxim rendiment, així que el que ha fet el migcampista de Goiania és un acte de rebel·lia molt important. “Ningú li ha donat permís per fer-ho”, ha puntualitzat Bartomeu. A més, segons el mateix màxim mandatari del Barça, hauria estat Arthur qui hauria volgut marxar a la Juventus, malgrat que moltes informacions apuntaven que el club li buscava una sortida desesperadament per fer calaix i el mateix brasiler va repetir en múltiples ocasions que es volia quedar a Barcelona.

Més informació

Comentaris

    2020 Agost 2, 2020 12:17 pm
    potser si que no s´ha comportat com calía, i vosaltres, vulguen fotre´l fora tant si com no, sr. Baetomeu, vosté ha fet bo al sr, Gaspart.
    Ramon Agost 2, 2020 12:57 pm
    Ara el Mundo Deportivo ens explicarà que Arthur feia guarreridas.

Nou comentari