Món Esport
Bartomeu: “Ara sí que crec que Rosell està a la presó per haver estat president del Barça”
  • CA
x
Bartomeu, durant l’entrevista a l’espai ‘Sin Concesiones’ | RKB

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha parlat en una entrevista al programa ‘Sin Concesiones’, de RKB, sobre la situació que viu el seu predecessor al càrrec, antic company de junta i amic, Sandro Rosell. “No ho creia [abans], però ara sí crec que Rosell està a la presó per haver estat president del Barça. Els suposats perjudicats li estan agraïts pels seus serveis. No s’entén que estigui a la presó preventiva o amb els béns embargats”, ha afirmat. 

 

Bartomeu ha anat més enllà, fins a assegurar que el fet que “Rosell es posicionés a favor de certes coses (deixar passar la Via Catalana pel Camp Nou o jugar amb la samarreta de la senyera) el poden haver perjudicat”. Sobre un dels casos on els Bartomeu i Rosell estan implicats, el cas Neymar 2, el president blaugrana ha insistit que donat que la seva participació “va ser nul·la”, perquè assegura que només va “firmar els contractes”, considera que “no té sentit que pugui rebre una condemna”. 

 

Sobre el brasiler també s’ha pronunciat el màxim dirigent blaugrana. “Matiso les meves paraules. He parlat aquests mesos amb Neymar i el seu pare, però mai per dir-me que volien tornar. Que em consti, no han parlat d’això amb altres directius. El seu club no el vol vendre, així que no és possible que torni”, ha comentat Bartomeu, que ha recordat que l’entitat va apostar per Coutinho i Dembélé. Sobre el brasiler, ha reconegut que passa “per un moment difícil”, però ha defensat que “durant la temporada tots els jugadors tenen moments millors i pitjors. El club aposta fermament per ell”. Tot i els fitxatges, el president del Barça ha puntualitzat que “l’aposta del Barça mai ha deixat de ser la Masia”. 

 

Bartomeu ha deixat clar que l’objectiu d’aquest curs segueix sent “el triplet”. Sobre la resta de temes de l’actualitat, també ha deixat altres titulars. D’entrada, s’ha pronunciat a favor de la continuïtat de Valverde: “Volem que segueixi. Té contracte per la temporada vinent, encara que hi hagi una clàusula per no seguir. Serà l’entrenador del Barça la propera temporada, està molt entusiasmat amb l’arribada de jugadors joves”. El dirigent blaugrana també vol la renovació de Jordi Alba: “Va tirant… encara que les dues parts volem arribar a un acord. Ell vol seguir i nosaltres que segueixi. És el millor lateral esquerre del món i li estem oferint un contracte a la seva alçada“. 

 

Bartomeu també s’ha referit a la possibilitat que el Barça jugui partits de Lliga a l’estranger. “Una de les nostres intencions és promocionar la Lliga. Una d’aquestes formes pot ser jugar tres partits fora. El Barça, però, mai jugaria un partit com a local a l’estranger“. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa