Món Esport
Bartomeu: “Ara, més que mai, estem amb les institucions democràtiques de Catalunya”
  • CA

 

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha intervingut de manera inesperada a l’Assemblea ordinària després de dinar per respondre Mariano Rajoy i l’aplicació de l’article 155: “El Barça sempre ha estat al costat del poble de Catalunya i de les seves institucions. Així que avui, davant l’aplicació de l’article 155, hem de reiterar el nostre suport absolut a les institucions democràtiques de Catalunya escollides pels seus ciutadans”.

Els socis compromissaris han esclatat i han aplaudit la intervenció del president, que ha acompanyat aquests aplaudiments des del faristol. Crits de “llibertat” han inundat el Palau Blaugrana davant d’un rostre desencaixat de Bartomeu, afectat per la notícia que ha traslladat el President del Govern de l’estat espanyol, Mariano Rajoy. “També volem expressar el nostre suport i solidaritat a tots els estaments afectats i als mitjans de comunicació públics”, ha explicat Bartomeu, tot demanant serenor.

El risc d’invasió de camp com a símbol de protesta preocupa el club blaugrana des de fa dies. “Ara més que mai cal serenor. Qualsevol reacció ha de ser cívica i pacífica, també al Camp Nou”, ha remarcat el president. “I ara més que mai, insistíem en la nostra aposta de diàleg com a única via possible per trobar una solució a la situació que viu a Catalunya”, ha recalcat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa