Món Esport
Bartomeu al NY Times: “El problema són Xavi, Iniesta, Messi i tots els demés”
  • CA

Josep Maria Bartomeu s’ha posat en un fangar per la literalitat de les seves expressions. En una entrevista al New York Times, durant l’estada del Barça als Estats Units, el president del Barça ha parlat obertament dels problemes de la Masia, dels futbolistes que no acaben arribant al primer equip. Però ho ha fet posant uns exemples certament controvertits i que no deixen de sorprendre, més enllà de la voluntat d’elevar la figura dels jugadors als quals cita i a la dificultat de competir amb ells per una posició a la gespa.

Preguntat per la manca d’ascensos al primer equip, i fent referència -el periodista- a les crítiques de Xavi Hernández, Bartomeu ha xocat amb la seva resposta: “El problema són Xavi, Iniesta, Leo Messi i tots els demés. És molt difícil ser jugador i, quan tens davant a Leo Messi, Neymar, Xavi, Iniesta, Busquets o Piqué, és molt complicat jugar allà”.

 

I segueix: “Xavi va estar al primer equip durant 15 anys. En aquell període, 15 nois que jugaven a la seva posició van haver de deixar el club. Crec que Iniesta ha jugat durant 16 o 17 anys. És molt difícil. I Leo Messi? Qui serà el nou Messi? Bé, és probable que hi hagi altres Messi, però han de deixar el club perquè és impossible que hi juguin. Xavi va dir que anéssim més lents, però el problema és Xavi! Ell va crear el problema, juntament amb Iniesta i Piqué: ells van crear el problema”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa