Bartomeu agraeix a Koeman que hagi acceptat “un repte que no és fàcil”

El president del Barça assegura que el tècnic holandès “té experiència, caràcter i, a més, estima el Barça”

Josep Maria Bartomeu ha insistit que, segons el seu parer, el Barça no pateix una crisi institucional ni econòmica, sinó que els problemes només són esportius. El president blaugrana ha aprofitat la presentació de Ronald Koeman per donar continuïtat a l’opinió que va transmetre aquest dimarts en l’entrevista a Barça TV. “El Barça té una salut econòmica i social molt bona. La crisi només és esportiva i, per tant, hem de posar remeis esportius. El fitxatge de Koeman és el primer”, ha declarat.

El màxim dirigent culer ha agraït al tècnic holandès que hagi acceptat “un repte que no és fàcil”. “No són temps senzills, no només per la pandèmia sinó també per la situació esportiva del club. Venim d’un any en blanc a partir del qual haurem de construir un nou cicle dins de l’era de Messi”, ha explicat abans de valorar que ell creu que és “l’home adequat” per capgirar la situació, ja que “té experiència, caràcter i, a més, estima el Barça”.

“Tenim tota la il·lusió posada en tu. Fa dos anys que parlem de la possibilitat que tornis al Camp Nou. Estava escrit que entrenaries el primer equip del Barça i crec que ha arribat el moment adequat. Benvingut a casa teva. Avui compleixes un somni. Vas ser el pal de paller del Dream Team, cal reconèixer-te tot el que ens vas aportar com a jugador i el que ens ajudaràs ara com a tècnic”, ha dit Bartomeu a Koeman.

Més informació

Nou comentari