Més novetats en relació amb el BarçaGate, l’escàndol del club blaugrana a les xarxes socials. Segons ha informat aquest diumenge el diari SPORT, el cas també va implicar la Masia a través d’una altra empresa de Carlos Ibáñez, propietari d’I3 Ventures. Sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicat citat, Tantra Soft S.A., una empresa de serveis de consultors en informàtica i tecnologia de la informació, va ser una de les altres empreses contractades per Jaume Masferrer, l’encarregat d’ordenar l’estudi de continguts a les xarxes socials per a diverses àrees del club.

Tantra Soft, fundada a Buenos Aires (Argentina) i amb Carlos Ibáñez com a Director Suplent, també va facturar 198.000 euros al Barça pels mateixos serveis que I3 Ventures, per estudiar el contingut de les xarxes –en aquest cas de La Masia–. La quantitat que va ingressar finalment es va reduir a la meitat, 99.000 euros, ja que el Barça va rescindir el contracte després que la Cadena SER destapés la trama. La ràdio, per cert, ha informat que aquest dilluns publicarà el nom de la resta d’empreses vinculades que van tenir implicació en el BarçaGate.Més notícies

Font demana a Bartomeu que paralitzi l’Espai Barça fins a les pròximes eleccions

El precandidat a la presidència del Barça publica una carta en què reflexiona respecte a tot el que ha passat els darrers dies al Camp Nou

La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma

Segons una carta de 'PricewaterhouseCoopers' al Barça, “hi ha procediments de l'auditoria que s’han de realitzar de forma presencial”

Comentaris

    Ramon Abril 12, 2020 | 23:41
    Hi insisteixo: si algú del club a sobre hi ha ficat la mà, motiu de més. Però l'escàndol és el fet en si mateix. Pagar perquè insultin i ataquin jugadors en actiu, a més del president i l'entrenador del millor Barça de la història. Bestial... i al meu parer innecessari, perquè hòstia que no tenen sicaris en la premsa que ja fan exactament això!

Nou comentari